Michael Schumacher için flaş iddia! 11 yıl sonra ilk kez ortaya çıktı...

04.10.2024 - 10:45 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 10:59

Geçirdiği kayak kazasının ardından 11 yıldır gözlerden uzak olan ve sağlık durumu sır gibi saklanan Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher'in kızının düğününe katıldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Michael Schumacher için flaş iddia! 11 yıl sonra ilk kez ortaya çıktı...

7 kez Formula 1 Dünya Şampiyonu olan efsane pilot Michael Schumacher'in 2013'te Fransa Alpleri'nde geçirdiği kayak kazasının ardından ilk kez kızının düğününde ortaya çıktı.

Kızının düğününe katıldı iddiası

11 yıldır sadece gözleriyle iletişim kurabildiği aktarılan ve gözlerden uzak izole bir hayat süren Schumacher'in kızı Gina-Maria'nın Mallorca'da düzenlenen düğününe katıldığı ileri sürüldü.

11 yılın ardından sosyal hayata döndü

Avrupa basınında yer alan haberlerde, Schumacher'in 27 yaşındaki kızı Gina-Marie'nin İspanya'nın Mallorca kentinde 4 dönümlük arazili villasında gerçekyeştiriler lüks düğün törenine katılarak, onca yıllık sessizliğin ardından sosyal hayata dönüş yaptığı kaydedildi.

Davetlilerin cep telefonlarına el konuldu

Sıkı güvenlik önlemleri altında düzenlenen etkinlikte, herhangi bir görüntü sızıntısını önlemek için cep telefonlarına el konuldu. Etkinliğe az sayıda davetlinin katıldığı ve seremoninin yarım saat kadar sürdüğü belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler