Michael Schumacher'in ailesi şokta! Fotoğrafları kaçırdı...

27.07.2022 - 15:14 | Son Güncellenme: 27.07.2022 - 15:22

9 yıldır komada olan efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in fotoğraflarının ailenin tanıdığı bir kişi tarafından sızdırılmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

Michael Schumacher'in ailesi şokta! Fotoğrafları kaçırdı...

Alp Dağları'nda 2013 yılında geçirdiği kayak kazası sonrası yaklaşık 9 yıldır komada olan Michael Schumacher ile ilgili çok konuşulacak gelişmeler yaşanıyor. Schumacher'in fotoğraflarının ailenin tandığı bir kişi tarafından sızdırılmaya çalışıldığı iddia edildi.

2012'de emekli oldu

53 yaşındaki Schumi, hala tarihin gelmiş geçmiş en pilotu olarak gösteriliyor. 2010-12 yılları arasında Mercedes'te yarışan Schumacher, 2012 Brezilya Grand Prix'inde Formula 1 kariyerine son vererek emekli olmuştu.

2013'te talihsiz kaza

2013'te yılbaşını tatilini ailesi ile geçirmek için gittiği Alp Dağları'nda kayak yaparken kaza geçiren efsane pilot, komaya girmişti. Alman pilot, kayalık bölgeden inmeye çalışırken düşmüş ve kafasını taşlara vurarak ağır yaralanmıştı.  91 kez Grand Prix kazanan ve yedi dünya şampiyonluğuyla rekor kıran Alman efsanenin yaşamı Netflix'le yayınlandı. Schumi'nin belgeselinde hayatını değiştiren kazaya da yer veriliyor. Oğluyla kayak yaptığı sırada düşen ve kafasını bir kayaya çarpması sonucu geçirdiği beyin kanamasıyla ölümden dönen Schumacher, 2014’te hastaneden taburcu edilmişti. F1 efsanesinin İsviçre’deki evinde tedavisi hala sürüyor.

İlgini Çekebilir
Flaş Michael Schumacher açıklaması: Birlikte F1 yarışlarını izliyoruz
Habere Git

Fotoğraflarını kaçırdı

Skorer'in İngiliz medyasından aktardığı habere göre; Kayak kazasından bu yana Alman pilotun hiçbir fotoğrafı veya videosu yayınlanmadı. Schumacher'in ailesi, trajik kazadan üç yıl sonra ailenin tanıdığı tarafından sızdırılmaya çalışılan fotoğraflar karşısında şoka uğradı. Cenevre'de tedevi gören Schumacher'in görüntülerini kaçıran kişinin fotoğrafları 1 milyon sterlin karşılığında satmaya çalıştığı iddia edildi.

1 milyon sterline satmaya çalıştı

Schumacher'in yakın arkadaşı olduğuna inanılan ve kimliği açıklanmayan kişinin yatağında yatan Alman sürcünün fotoğrafını çektiği bildirildi. Daha sonra iddiaya göre fotoğrafları ailenin malikanesinden kaçırdı ve onları açık artırmaya çıkarmaya çalıştı. Alman savcılar daha sonra olaydan haberdar olurken bir kişinin fotoğrafları çektiği ve ve onlara "yüksek meblağlar" teklif ettiğini doğruladı. Eylem kişisel yaşama ve mahremiyete ayrkırı olarak değerlendirildi. Alman pilotun ailesi fotoğrafların yayılmasını engellemek için mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler