Michael Schumacher'in son durumunu açıkladı

19.07.2020 - 17:07 | Son Güncellenme: 19.07.2020 - 17:13

2013 yılından beri yaşam mücadelesi veren Formula 1'in efsane pilotlarından Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Schumacher'i ziyaret eden FIA eski başkanı Jean Todt, Alman pilotun son durumunu anlattı.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fransız Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçiren Formula 1'in efsane pilotları arasında yer alan Michael Schumacher'in son durumu merak konusu oldu. Schumacher'in sağlık durumu nasıl? Alman pilota yakınlığıyla bilinen Ferrari'nin eski patronu Jean Todt, konu hakkında açıklamalar yaptı. İşte Schumacher'in son durumu...

Schumacher'in rehabilitasyon süreci devam ediyor

Yaklaşık 6,5 yıl önce kayak yaparken kaza geçiren Michael Schumacher'e, şu sıralarda Cenevre Gölü yakınlarındaki evinde ailesi tarafından bakılıyor. Schumacher'i ziyaret etmek için sınırlı sayıda kişiye izin veriliyor. İşte o isimlerden biri olan ve Schumacher'in yakın dostlarından Jean Todt, efsane pilotun sağlık durumu hakkında konuştu.

Jean Todt, Schumacher'in son durumunu açıkladı

Daily Mail Fransa'ya konuşan Todt yaptığı açıklamada, "Schumacher tam anlamıyla bir mücadele veriyor. Umarım dünya onu tekrar görür. O ve ailesi mücadele etmeye devam ediyor" diye konuştu.

Kelimeleri seçerek kullanan Todt, çok fazla umut beslenmemesi adına böyle bir yolu tercih etti. 2013'ten beri tekrar iyileşebilmek için rehabilitasyon mücadelesi veren Schumacher, çok zor bir süreç yaşıyor.

"Schumacher için dua ediyorum"

Bu arada Todt, daha önce İtalyan basınına duygusal bir açıklama yapmıştı. Corriere della Sera ile yaptığı röportajda Ferrari'nin eski patronu, Schumi için dua ettiğini ifade etmişti. İkilinin arasındaki dostluk herkes tarafından biliniyor.

Ferrari'de 5 dünya şampiyonluğu yaşanırken, ikili unutulmaz zaferlere imza atmıştı. 7 kez dünya şampiyonu olan Schumi'nin eşi Corinna ile de Todt'un temasının devam ettiği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler