Michael Valkanis'den Galatasaray maçı açıklaması: "İşler bizim açımızdan iyi gitmedi"

31.08.2024 - 23:57 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 00:23

Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk eden Adana Demirspor, maçı 5-1 kaybetti. Mücadelenin ardından teknik direktör Michael Valkanis açıklamalarda bulundu.

Michael Valkanis'den Galatasaray maçı açıklaması: "İşler bizim açımızdan iyi gitmedi"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Adana Demirspor, Galatasaray'ı konuk etti. Adana temsilcisi zorlu mücadeleyi 5-1 kaybetti. Maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis açıklamalarda bulundu.

"Çılgın bir maç oldu"

Çılgın bir maç olduğunu söyleyen Valkanis, "Çılgın bir maç oldu. Maça da iyi başladık. İlk 20 dakikada istekli performans vardı ama yediğimiz üst üste 2 gol var. 1-1 olacak pozisyonu da yakaladık. İkinci yarıda bazı değişiklikler yaptık.

"Hatalı gollerden sonra Deniz maça devam etti"

Genç oyunculara şans verdik. Hatalı gollerden sonra Deniz maça devam etti, bir de penaltı kurtardı. Çok çalışmamız lazım. Bugün için işler bizim açımızdan iyi gitmedi.

"Pozitif şeyler de gösterdik"

Çok zor bir 4 maçla başladık sezona. Pozitif şeyler de gösterdik ama skorlar bunu görmemizi engelliyor. Bugün Galatasaray'a karşı oynadık.

"Pek çok oyuncu onların idolüydü"

Maçtan sonra formaları değiştirirken de futbolcuların gözlerinden görebilmiş olabilirsiniz, pek çok oyuncu onların idolüydü. Ben inanıyorum ki biz daha iyi bir takım olabileceğiz. Çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Semih Güler: "Galatasaray 1 pozisyondan 3 gol attı"

Adana Demirspor futbolcusu Semih Güler de maç sonu açıklama yaptı. Güler açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarıda 4-0'lık bir oyun yoktu. Galatasaray 1 pozisyondan 3 gol attı. Çok genç bir takımız. Zaman zaman iyi fırsatlar yakaladık. Onları atsak farklı bir maç izleyebilirdik. kırmızı kartlar, penaltılar vardı. Bugün her şey bize karşı gibiydi. Bizi taraftarımız destekledi, onlara teşekkür ediyorum. Milli arayı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Artık galibiyetle tanışmamız lazım. Çok şey öğrenmemiz lazım. Takımın reaksiyonuyla gurur duyuyorum. Önümüze bakacağız. Saha içerisinde sorumluluk varsa kaptan olarak ben bunu üzerime alıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler