Michel Platini'den Dybala ve Ronaldo açıklaması

15.07.2020 - 11:44 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 11:46

UEFA Eski Başkanı Michel Platini, Juventus'ta forma giyen Paulo Dybala'nın kendisiyle ilgili karşılaştırılması üzerine açıklamalarda bulundu. Platini, "Biz farklı oyuncularız" dedi. 

DIŞ HABER - AJANSSPOR

"Biz farklı oyuncularız"

Gazzetta dello Sport'a konuşan Platini, "Serie A'da attığı gollerde beni eşleştirmeleri ilginç. Rakamlar çok farklı şeyler söyleyebiliyor ve biz farklı oyuncularız. Her zaman karşılaştırmalardan kaçınmaya çalışıyorum. Ama bir şeyde benden kesinlikle daha iyi olduğunu söyleyebilirim: Dybala benden 40 yaş daha genç..." dedi.

"O kesinlikle benden daha iyi bir hücum oyuncusu"

Dybala'nın kendisine göre daha saldırgan bir oyuncu olduğunun altını çizen Platini, "O kesinlikle benden daha iyi bir hücum oyuncusu. Hücum bölgesinde her yerde oynayabilir. Ben çok gol atan bir orta saha oyuncusuydum. Dybala'dan daha fazla herkesi hareket ettiren bir takım oyuncusuydum" şeklinde konuştu.

"Ronaldo ile Dybala iyi gidiyor"

Dybala'nın takım arkadaşı Ronaldo ile uyumuna da değinen 'Le Roi' (Kral), "Ronaldo budur ve asla sorgulanamaz. Eğer ayrılırsa Dybala onu özleyecektir. O maçları kazanan, kupa kazanan ve bir süredir en yüksek seviyede oynayan harika bir şampiyon. Birlikte çok iyi gidiyorlar. Dybala geçen yıl ayrılabilirdi, eğer kalırsa onun ve Juve için iyi bir şey olur. O bir Platini değil. O daha çok Maradona-esque" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler