Michy Batshuayi: "Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum"

24.01.2024 - 22:20 | Son Güncellenme: 24.01.2024 - 22:35

Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig'de Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Kanarya'da Michy Batshuayi açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Michy Batshuayi: "Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi'nin golüyle 3 puana uzandı. 

Sarı-Lacivertli takımda Michy Batshuayi, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Camiadaki herkes, taraftarlarımız bana güveniyor"

Batshuayi, "Ben tecrübeli bir futbolcuyum. Beni motive eden şeyler takım arkadaşlarım, hocam, buradaki profesyoneller. Camiadaki herkes, taraftarlarımız bana güveniyor. Ben de sevgiyle, aşkla Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum.

"Daha iyisini yapabilirdik"

Aldığımız 3 puan çok önemliydi. Bugün yüzde 100 performans ortaya koyamadık. Daha iyisini yapabilirdik. Bazı maçlar zorlu geçer. Burada önemli olan takım olarak beraber kalabilmek. Beraber kalabilirsek eğer çok fazla kupa kazanabiliriz"" dedi. 

Michy Batshuayi, bu sezon 14. golünü attı

Müsabakanın 58. dakikasında İsmail Yüksek'in yerine oyuna dahil olan Batshuayi, 90+4. dakikada topu filelere gönderdi. Mücadeleyi bu golle kazanan Fenerbahçe, puanını 57'ye yükseltti.

Bu sezon Süper Lig'de Kayserispor'a karşı hat-trick yapan Batshuayi, Konyaspor ve Başakşehir maçlarında da gol atma başarısı gösterdi.. 30 yaşındaki forvet, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Adanaspor filelerini 4 kez havalandırırken, Avrupa Konferans Ligi'nde de takımı adına 5 gol kaydetti.

Belçikalı oyuncu, bugünkü golle bu sezonki 14. golüne ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler