Michy Batshuayi gözünü 3 hedefe dikti!

10.10.2021 - 09:54 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 13:58

Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi'nin yakın vadede gerçekleştirmek istediği 3 hedef ortaya çıktı. Transfer planı var mı? İşte detaylar...

Michy Batshuayi gözünü 3 hedefe dikti!

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, bu sezon da şampiyonluk hedefliyor. Siyah-beyazlılar ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösteriyor. Beşiktaş'ın bu sezon ses getiren transferlerinden biri olan Michy Batshuayi'nin yakın vadede gerçekleştirmek istediği 3 hedef var. Detaylar haberde...

İlk hedef Beşiktaş ile şampiyonluk

Golcü futbolcunun kısa vadede gerçekleştirmek istediği hedefler ortaya çıktı. Michy Batshuayi, öncelikle formasını giydiği Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak istiyor.

Belçika'da 1 numara olmak istiyor

Batshuayi, Belçika Milli Takımı'nda Romelu Lukaku, Benteke gibi isimlerle yarış içinde. Batshuayi, milli takımda başarılı olmak ve ilk 11'de düzenli oynamayı hedefliyor.

Chelsea'ye dönmek

Belçika basını daha önce Batshuayi'nin gerçekleştirmek istediği en önemli hedefin, yeniden Chelsea forması giymek olduğunu yazmıştı. Daha önce Chelsea tarafından başka takımlara da kiralanan Michy, bu hedefine sezon sonunda ulaşabilir. 

Beşiktaş'ta kalma durumu var mı? 

Golcü futbolcu ile Beşiktaş arasında şu anda sıcak bir ilişki var. Taraflar eğer memnun kalırsa Michy Batshuayi'nin yeniden kiralanması gündeme gelecek. Ancak; şu an için bu konuda net bir açıklama yapılmıyor. 

Beşiktaş'a maliyeti ne kadar?

Bu sezon Beşiktaş'a transfer olan Michy Batshuayi için Chelsa'ye sadece 150 bin Euro kiralama bedeli ödendi. Belçikalı golcü ise bu sezon için 3 milyon 165 bin Euro kazanacak. 

Batshuayi'nin bu sezonki performansı 

28 yaşına geride bıraktığımız günlerde giren golcü futbolcu, Beşiktaş'ta bu sezon 8 maçta 650 dakika süre aldı ve 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler