Michy Batshuayi'de düğüm çözüldü! Transferin açıklanacağı gün...

Cem Ergün
29.06.2024 - 17:24 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 17:51

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe formasıyla tamamlayan ve Galatasaray'ın ilgilendiği Michy Batshuayi'nin yeni adresi belli oluyor. Belçikalı'nın transferini duyurmaya hazırlanıyorlar. Detaylar...

Michy Batshuayi'de düğüm çözüldü! Transferin açıklanacağı gün...

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe formasıyla tamamlayan ve sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin geleceği merak konusu oldu. Galatasaray ile anlaştığı kaydedilen Belçikalı golcünün transferinin henüz duyurulmaması, Sarı-Kırmızılı taraftarları endişelendirmişti.

Düğüm çözüldü

Sabah'ta yer alan habere göre; Michy Batshuayi'de transfer düğümü çözüldü. Belçikalı milli futbolcunun yeni adresinin Galatasaray olacağı kaydedilirken, transferin resmi olarak açıklanacağı gün ve detayları da belli oldu.

Türkiye'ye geliyor

Michy Batshuayi'nin yarın ya da en geç Pazartesi günü transferin resmiyet kazanması için Türkiye'ye geleceği ifade edildi.

KAP açıklaması yapılacak

Sarı-Kırmızılıların, Pazartesi günü Batshuayi hakkında KAP açıklaması yaparak transferi resmi olarak duyuracağı belirtildi.

Kampta olacak

30 yaşındaki yıldızın, sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray'ın 3 Temmuz'da başlayacak olan sezon öncesi kampına katılacağı öğrenildi.

Sözleşme detayları

Öte yandan Batshuayi'nin, Sarı-Kırmızılı kulüp ile 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Belçikalı'nın maaşının ise 3 milyon Euro olacağı ifade edildi.

24 kez ağları havalandırdı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 43 maçta forma giyen Michy Batshuayi, 24 gol ve 3 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler