Michy Batshuayi'ye Gökhan Gönül tarifesi!
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Fenerbahçeli taraftarlar, sezon sonunda sözleşmesini uzatmayarak Galatasaray'a bedelsiz bir şekilde transfer olan Michy Batshuayi'ye derbi için dolar bastırdı.

Son 5 Haber

Galatasaray'da Wilfried Singo transfer kararını verdi

Darwin Nunez transferi uzadı, Trabzonspor'un hedefindeki yeni golcü belli oldu

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Fenerbahçe'den +4 kontenjanı için iki transfer birden! Arjantinli genç yetenekler listede...

Galatasaray'a Victor Nelsson müjdesi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı ağırlayacak.
Bugün saat 19:00'da oynanacak maç için sarı-lacivertli taraftarlar geride bıraktığımız iki sezon formalarını giyen Michy Batshuayi'ye tepkilerini göstermek için hazırlık yaptı.
Dolar bastılar
Fenerbahçeli taraftarlar sezon sonunda sözleşmesi biten ve bedelsiz bir şekilde Galatasaray' a transfer olan Michy Batshuayi'nin fotoğrafını Dolar'a bastı.

Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe performansı
Fenerbahçe formasıyla 75 maça çıkan Belçikalı forvet sahada yer aldığı mücadelelerde 44 gol atarken takım arkadaşlarına da 5 gol pası verdi.
Sağ ayaklı forvet sarı-lacivertli renkler altında bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.
Gökhan Gönül'ü hatırlattı
Fenerbahçeli taraftarlar 2015-2016 sezonunun sonunda sözleşmesi biten Gökhan Gönül'ün bedelsiz bir şekilde Beşiktaş'a transfer olmasının ardından tecrübeli sağ bekin fotoğrafını yine aynı şekilde sahte dolarlara bastırıp ilk Kadıköy deplasmanında futbolcunun üzerine fırlatmıştı.
