Anadolu Efes'ten Vasislije Micic NBA'e Transfer Olabilir

Akın Ungan
16.06.2022 - 18:53 | Son Güncellenme: 16.06.2022 - 19:01

EuroLeague'de 2. kez şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'te Vasilije Micic, performansıyla dikkat çekti. NBA takımları yıldız ismi transfer listesine aldı.

Anadolu Efes'ten Vasislije Micic NBA'e Transfer Olabilir

EuroLeague'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşmayı başaran Anadolu Efes'te Shane Larkin'le beraber en fazla dikkat çeken isim Vasilije Micic oldu. Micic'in performansı, NBA takımlarının radarına girdi.

EuroLeague'de üst üste 2 kez MVP seçildi

EuroLeague'de son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes olurken, Vasilije Micic de üst üste ikinci kez MVP seçildi. Avrupa'nın en prestijli organizasyonunda üst üste 2 kez En Değerli Oyuncu seçilmeyi başaran Micic, değerine değer kattı.

NBA takımları ilgileniyor

Blecher Report'un haberine göre NBA'deki hakları Oklahoma City Thunder'da bulunan yıldız basketbolcu ile Denver Nuggets, Chicago Bulls ve Millwauke Bucks ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te ayrılık! Kulüp teşekkür videosu yayınladı
Habere Git

Bu sezon Efes forması ile 55 karşılaşmada süre alan Vasilije Micic, 28:57 dakika parkede kalırken, 17,5 sayı, 2,6 ribaund ve 4,7 asist ortalamaları ile katkı sundu. Micic, serbest atıştan %85, iki sayıdan %56, üç sayı çizgisinin gerisinden ise %38 isabet buldu.

Senin için hazırladığımız haberler