Midtsjö: "Beşiktaş daha çok topa sahip oldu, ikinci yarı bunu dengeledik"

22.09.2024 - 22:56 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 23:03

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonu Fredrik Midtsjö değerlendirmede. bulundu.

Midtsjö: "Beşiktaş daha çok topa sahip oldu, ikinci yarı bunu dengeledik"

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. 2 kez VAR incelemesi ile penaltı kararı verilen maçta Kartal'a 3 puanı 90+3'te Ciro Immobile getirdi.

Maç sonu Beşiktaş'ta Fredrik Midtsjö ile Melih Kabasakal değerlendirmede bulundu.

Midtsjö: "Şu an bulunduğumuz yer tesadüf değil"

İlk olarak söz alan Fredrik Midtsjö, "İlk yarı Beşiktaş daha çok topa sahip oldu, ikinci yarı bunu dengeledik. İlk yarı kontra ataklarla şans yakalamıştık, ikinci yarı oyunu dengeledik. Son dakikada penaltı kazandılar. Ne diyeceğimi bilmiyorum, sindirmesi zor açıkçası. Ama iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Çok iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum sezon başı itibarıyla. Bunu hak ettik. İyi bir takımız. Şu an bulunduğumuz yer tesadüf değil. Organize bir takıma kaybettik, berabere de bitebilirdi. Bundan daha iyisini yapabiliriz" dedi.

"Hocamız sağ bek, 6 numara, 8 numarada oynatıyor"

Melih Kabasakal isei "Hafta başında çok iyi hazırlanmıştık. Büyük takıma karşı nasıl oynanırsa öyle oynadık. Beşiktaş'tan daha fazla pozisyon yakaladık. Son dakikada şanssız bir gol yedik. Rakibimiz tabii ki çok büyük bir kulüp, tebrik ediyorum. Serimiz bozuldu ama devam edeceğiz. Hocamız sağ bek, 6 numara, 8 numarada oynatıyor. Gelişimim sürecek. Genç değilim ama çok geç kalmış da değilim. İnşallah haftaya daha iyi oynarım, takım da inşallah kazanır"dedi.

Senin için hazırladığımız haberler