Miguel Crespo'dan Türkiye A Milli Takımı Açıklaması: Teklif Gelmesi Halinde..."

İsa Kethüda
10.11.2022 - 17:32 | Son Güncellenme: 10.11.2022 - 17:43

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Miguel Crespo'den Türkiye A Milli Futbol Takımı itirafı geldi. İşte detaylar.

Miguel Crespo'dan Türkiye A Milli Takımı Açıklaması: Teklif Gelmesi Halinde..."

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Miguel Crespo, "Türkiye A Milli Takım'dan teklif gelse tabii ki mutlu olurdum" dedi. İşte Crespo'nun milli takım düşünceleri.

"Portekiz Milli Takımı'nda çok fazla büyük oyuncu var"

Sansürsüz Futbol YouTube kanalında Elis Buse Araç'ın sorularını yanıtlayan Crespo, "Portekiz Milli Takımı'na çağrılmayarak hiç hayal kırıklığna uğramadım. Portekiz Milli Takımı teknik direktörüne çok saygı duyuyorum. Onu da anlıyorum çünkü milli takımında oynayan çok fazla büyük oyuncu var. Ben işime odaklanmaya devam edip elimden gelenin en iyisini yapıp bir gün çağrılmayı umarak çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

"Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse mutlu olurdum"

"Türkiye A Milli Takımı kendisine bir teklif yapsa, oynamak ister mi?" sorusuna da yanıt veren Portekizli yıldız, "Böyle bir teklif gelse tabii ki ailemle düşünüp değerlendirmem gerekir. Küçüklüğümden beri Portekiz Milli Takımı'nda oynamayanın hayalini kurarak büyüdüm. Ama Türk Milli Takımı'ndan da böyle bir teklif gelse tabii ki mutlu olurdum, minnettar olurdum. Ama bunu ailemle ve etrafımdaki yakın insanlarla düşünmem gerekirdi" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
MHK yabancı hakem konusunda net: "Katkı sağlamaz!"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan, Fenerbahçe ile bu sezon 19 maçta sahaya çıkan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler