Miha Zajc: "Formda olduğumu hissediyorum"

İsa Kethüda
07.08.2021 - 12:41 | Son Güncellenme: 07.08.2021 - 12:47

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Sloven oyuncusu Miha Zajc, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Zajc, "Formda olduğumu hissediyorum" dedi.

Miha Zajc: "Formda olduğumu hissediyorum"

AJANSSPOR-HABER

Hazırlık maçlarında başarılı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Geçen sezon benim açımdan önemliydi"

FB TV'ye konuşan Zajc, "Yeni sezon kampında iyi çalışıyoruz. Çok fazla hazırlık maçı yaptık. Lig ve Avrupa maçları pozitif duygulara sahibim. Geçen sezon benim açımdan önemliydi, iyi geçti.

"Bu pozisyonda kendimi iyi hissediyorum"

Bu da bana özgüven verdi. Yeni bir teknik direktör ve sistemle çalışıyoruz. Bu pozisyonda kendimi iyi hissediyorum. Mutluyum. Gelecek için de çalışmalarıma devam ediyorum. 

"Geçmişle alakalı konuşmak istemiyorum"

Geçmişle alakalı konuşmak istemiyorum. Zorlu bir dönemdi. Formayı hak etmek gerekiyor. İtalya'da elde etmiş olduğum tecrübe, gelişimime yardımcı oldu. İdmanlardaki performansıma odaklandım.

"Futbolda her şey olabilir"

Fenerbahçe'de mutluyum. Futbolda her şey olabilir. Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım. Başka bir şey düşünmüyorum. 

"Yeni bir sistemde oynuyoruz"

Yeni bir sistemde oynuyoruz. Buna adapte olmaya çalışıyoruz, şu an %100 değiliz. İyi gidiyoruz, sezon uzun olacak. Sezon öncesi yoğun idmanlardan dolayı yorgunluk normal. Eksiklerimizi gidereceğiz. 

"Saha içinde birbirimizi iyi anlıyoruz"

Sosa, Gustavo, İrfan Can, Pelkas ve Mesut gibi oyuncularla beraber oynamak çok güzel. Futbolu biliyorlar ve benim de işimi kolaylaştırıyorlar. Saha içinde birbirimizi iyi anlıyoruz ve anlaşıyoruz" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler