Fenerbahçe - Trabzonspor maçında Miha Zajc beraberlik golünü attı

Orhan Gülek
06.03.2022 - 20:53 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 21:02

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin 71. dakikada Fenerbahçe Miha Zajc'ın golüyle maçı 1-1 yaptı...

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında Miha Zajc beraberlik golünü attı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 28. haftası dev bir maça sahne oldu. Bu sezon zirvenin oldukça uzağında kalan ve ikincilik iddiasını devam ettirmek isteyen Fenerbahçe, şampiyonluğunu ilan etmek için haftaları sayan Trabzonspor ile karşılaştı. 

İlk yarısı Trabzonspor, Nwakaeme'nin 23. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin 71. dakikada ise Fenerbahçe Miha Zajc'ın golüyle maçı 1-1 yaptı

Miha Zajc ilk yarıda da attı ama geçerlilik kazanmadı

Öte yandan karşılaşmanın ilk devresi 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona ererken devre bitiminde Zajc'ın şutu gol oldu. Trabzonspor'da Nwakaeme'nin uzaklaştırdığı topun ardından hakem Zorbay Küçük ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı. Küçük'ün düdüğünün hemen ardından önüne düşen topa gelişine iyi bir vuruş çıkaran Miha Zajc, topu ağlarla buluştursa da geçerlilik kazanmadı. Sarı lacivertli futbolcular, gol sonrası hakem Zorbay Küçük'e kısa süreli tepki gösterdi.

Ayrıca opta verilerine göre bu sezon Süper Lig'de çektiği 10 isabetli şutun altısını gole çeviren Miha Zajc, Fenerbahce
 formasıyla lig kariyerinde Antalyaspor maçının (Şubat 2020) ardından ikinci kafa golünü Trabzonspor filelerine gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler