Özer Hurmacı'nın Eşi Mihriban Hurmacı, Yaşadığı Şiddet Olaylarını Anlattı

Akın Ungan
09.02.2022 - 15:51 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 16:42

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da futbol oynayan Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla polise gitti. Yaşadıklarını anlattı.

Özer Hurmacı'nın Eşi Mihriban Hurmacı, Yaşadığı Şiddet Olaylarını Anlattı

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor gibi önemli kulüplerde de forma giyen Özer Hurmacı tarafından şiddet gördüğünü iddia eden eşi Mihriban Hurmacı, yüzünün kanlar içinde kaldığı bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımı ile çok konuşulan Mihriban Hurmacı, katıldığı bir magazin programında yaşadıklarını anlattı.

"Kadınlarla mesajlaşmalarını gördüm"

Olayın nasıl başladığını açıklayan Mihriban Hurmacı, eşinin farklı kadınlarla olan mesajlaşmalarını gördüğünü söyledi. Hurmacı, "Olay perşembe günü oldu. Yemekteydik, her şey normaldi. Sonra eve geçtik, Özer çocuklarla yukarıdayken içime bir his doğdu telefonuna baktım. Orada kadınlarla mesajlaşmalarını gördüm. Yukarı çocukların yanına çıktım, 'kim bu kadınlar?' diye sordum." dedi.

"Yüzümü yumruklamaya başladı"

Çıkan tartışma ile eşinden gördüğü şiddeti açıklayan Hurmacı, "Telefonunu kurcaladığım için kızdı, aldı elimden. Orada tartışma başladı. Beni itti bağırıp, çağırdı. Oğlumun odasına itti yüzümü yumruklamaya başladı. Saçımdan tutup kafamı cama vurdu. Şok geçirdim. Çocuklar koridorda olanlara şahit oldu, ağladılar." ifadelerini kullandı.

"Ben Özer'i çok seviyordum"

Daha önce Özer Hurmacı ile barıştıklarını söyleyen Mihriban Hurmacı, "Ben Özer'i çok seviyordum. Ondan dolayı barıştım. Burada tek başımayım, bunu çok iyi kullandı. 'Sadece ben varım, benden başka kimse sana bakamaz' noktasına getirdi. Ailem de çok yzaktaydı yalnız kaldım. Bu son olayla Özer'e olan sevgim bitti. Özeri'in hem sürekli hem de gündelik kız arkadaşları vardı, sürekli inkar ediyordu." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Ünlü futbolcu gözaltında: "Sen bir canavarsın!"
Habere Git

"Barışmam asla söz konusu değil"

Çalışmasına Özer Hurmacı tarafından engel olunduğunu kaydeden Mihriban Hurmacı, ekonomik şiddete de maruz kaldığını ifade etti. Hurmacı, "Özer son zamanlarda 3 günde bir 500 TL - 1000 TL gönderiyordu çocuklar için. Şu an benim kullandığım arabanın benzini 1000 TL'den fazla… Sen bana 1000 TL gönderiyorsun ama ben senin üç çocuğuna bakıyorum. Bundan sonra Özer ile barışmam asla söz konusu değil." dedi.

İlgini Çekebilir
Premier Lig’de yeni tehdit: Uyuşturucu!
Habere Git

"Fala gerek yok, telefonuna bakmak yeterli."

Eşinin sürekli astroloji ile ilgilendiğini öne süren Hurmacı, “Astroloji haritasına bakıp onu aldattığımı söylüyor” iddiasında bulunmuştu. Bu iddiayı cevaplayan Mihriban Hurmacı, "Astroloji olayı tamamen uydurma. Bana hep şöyle diyordu: 'Onlar seni kıskanıyor, nazar.' deyip, geçiştiriyordu. Özer'in beni aldattığını görmem için fal baktırmam gerekmiyor, telefonuna bakmak yeterli." yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler