Mijatovic'den Fenerbahçe Beko mağlubiyeti yorumu: "Günümüzde değildik"

10.10.2024 - 23:45 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 23:48

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe Beko'ya 83-78 mağlup olan Anadolu Efes'te Tomislav Mijatovic, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Mijatovic'den Fenerbahçe Beko mağlubiyeti yorumu: "Günümüzde değildik"

AJANSSPOR - HABER

Euroleague'in 2. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes'i 83-78 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-lacivertli takım, 2. galibiyetini aldı. Anadolu Efes ise ilk yenilgisini yaşadı.

Maç sonu Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic değerlendirmelerde bulundu.

Mijatovic, bu yenilgiden dersler çıkarmaları ve aynı hataları tekrar yapmamaları gerektiğini belirtti.

"En iyi günümüzde değildik"

Karşılaşmada iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini vurgulayan Hırvat çalıştırıcı, "Maçın sonucu istediğimiz gibi olmadı. Çok iyi bir karakter ortaya koyduk. En iyi günümüzde değildik. Şut performansımız iyi değildi. Son 2 dakikaya kadar maç iki tarafa da gidebilirdi. Galibiyet şansımız vardı. Bu maçtan dersler çıkarmalıyız. Aynı hataları tekrarlamamalıyız. Fenerbahçe'yi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Tarık Biberovic ile Bryant, diskalifiye edildi

Öte yandan maçın üçüncü periyodunda yaşanan gerginliğin ardından Tarık Biberovic ile Elijah Bryant, diskalifiye edildi.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Tarık Biberovic, turnike sonucu kaydettiği basketin ardından pota altında yerde kaldı. Aynı esnada Bryant da dengesini kaybederek yere düştü. Ardından ilk olarak Tarık'ın hamlesi üzerine iki oyuncu arasında fiziksel temas yaşandı. Takım arkadaşlarının ve hakemlerin araya girmesi üzerine gerginlik güçlükle önlendi.

Pozisyonu monitörden izleyen maçın hakemleri, Tarık Biberovic ile Elijah Bryant'ı oyundan ihraç etti.

Senin için hazırladığımız haberler