Mike James'ten Kızılyıldız'a: "Bu paranın nereden geldiğini merak ediyorum"

Burak Alaca
21.01.2023 - 01:57 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 03:05

Monaco'nun yıldızı Mike James, sezon ortasında yaptığı Luca Vilzdoza ve Facundo Campazzo transferleri ile seviye atlayan Kızılyıldız'a sert eleştirilerde bulundu.

Mike James'ten Kızılyıldız'a: "Bu paranın nereden geldiğini merak ediyorum"

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague ekiplerinden Kızılyıldız, yaptığı sezon ortası transferleri ile herkesi şaşırtmıştı. İlk olarak Luca Vildoza'yı kadrosuna katan Kızılyıldız sonrasında Facundo Campazzo ile de sürpriz bir şekilde sözleşme imzaladı. Monaco'nun süper yıldızı Mike James bu hamlelere ciddi eleştiriler yaptı.

Mike James: "Paranın nereden geldiğini merak ediyorum"

BasketNews'a konuşan Monaco'nun Ameirkalı gardı Mike James "Bu kadar parayı sezonun ortasında harcıyorsunuz ve sonrasında oyunculara ödeme yapmıyorsunuz. Bu paranın nereden geldiğini, sürecin nasıl işlediğini merak ediyorum. Bu konuda kafam epey karışık.” dedi.

Nebojsa Covic: "Onu asla transfer edemeyiz"

Mike James'in eleştrilerine Kızılyıldız Başkanı Nebosja Covic'ten yanıt gecikmedi. Covic yıldız oyuncuya "Bir kulüp başkanı olarak Mike James ile sözlü münakaşaya girmek gibi bir amacım yok. Bu ne onun için ne de Campazzo ve Vildoza’ya karşı doğru olmaz. Mike James iyi bir oyuncu ama onu hiçbir zaman Kızılyıldız’a transfer etmeyeceğiz. Campazzo ve Vildoza’yı nasıl alabileceğimizi sahada 24 sayı fark atarak gözler önüne serdik." dedi. 

İlgini Çekebilir
Kızılyıldız'dan Euroleague'e protesto!
Habere Git

Mike James: "Borçlarınızı ödeyin"

Kızılyıldız Başkanı'na hızlı bir cevap Mike James'in sosyal medya hesabından geldi. James "Onun cümleleri benimkilerle alakasızdı, benim ifadem değildi. Covic’in açıklamalarını gördüm. Dürüst olmak gerekirse benim için hiç önemli değil. Eğer borçlarınız varsa, gidin onları ödeyin. Eğer borcunuz yoksa, o zaman bu konuşma gereksizdir.” yanıtını verdi.

Euroleague'den Kızılyıldız'a ceza geldi

Euroleague Basketbol Finans Paneli, Finansal İstikrar ve Adil Oyun Düzenlemeleri'nin kurallarını ihlal ettiiği iiçin 28 Şubat'a kadar transfer yasağı ve 25.000 Euro para cezası verdi. Yeni transfer Facundo Campazzo 28 Şubat'a kadar Euroleague'de forma giyemeyecek.

CAS'tan ret geldi

Spor Tahkim Mahkemesi CAS, Kızılyıldız'ın Facundo Campazzo'nun Euroleague maçlarında oynayabilmesine dair yaptığı itirazı reddetti. Bu sonuçla beraber Arjantinli yıldız kesin olarak mart ayına kadar Avrupa'nın bir numaralı liginde forma giyemeyecek. 

İlgini Çekebilir
Kızılyıldız, Campazzo için kesenin ağzını açtı!
Habere Git

Adriyatik Ligi'nde oynamaya başladı

Facundo Campazzo, Kızılyıldız formasını Adriyatik Ligi'nde giymeye başladı. Krımızı beyazlı formayı 4 maçta ortalama 24 dakika terleten Arjantinli gard; 14.0 sayı, 7.5 asist ve 3.3 top çalma ortalamalarıyla farkını ortaya koydu. 

Son maçını Fenerbahçe karşısında oynadı

Facundo Campazzo, NBA'e gitmeden önce Real Madrid forması ile son maçını 20 Kasım 2020'de Fenerbahçe Beko kaşısında oynadı. İspanyol ekibinin 94-74 kazandığı maçta Arjantinli gard 7 sayı, 1 ribaunt, 12 asist ve 3 top çalma ile ekstra bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler