Efsane boksör Mike Tyson, kulak koparma olayı hakkında konuştu

17.10.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 18:37

1997'de Holyfield'a karşı çıktığı rövanş maçında rakibinin kulağını ısırarak koparan efsane boksör Mike Tyson, hareketi sonrasında kazandığı parayı açıkladı.

Efsane boksör Mike Tyson, kulak koparma olayı hakkında konuştu

AJANSSPOR - HABER

25 yıl önce efsane boksör Mike Tyson, boks dünyasında şok etkisi yaratacak bir harekette bulunarak rakibi Evander Holyfield'ın kulağını ısırarak koparmıştı. Tyson yıllar sonra olay hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"30 milyon dolar kazandım"

Rakibi Holyfield'ın kulağını ringde ısırarak koparan Mike Tyson, spor tarihine damga vuran hareketinin sonrasında kazandığı parayı açıkladı. İngiliz basınından Independent'in haberine göre, "Checc'n In Podcast with Big U" adlı podcast programına katılan Tyson, "Bu olay nedeniyle 3 milyon dolar ceza almıştım. O günden beri de sanırım 30 milyon dolar kazandım." dedi.

Holyfield'ın hareketlerine sinirlenmişti

Ünlü boksör Mike Tyson, olayın ardından karşı karşıya kaldığı yaptırımların yanı sıra 3 milyon dolar da para cezasına çarptırılmıştı. 

Tyson, karşılaşma sırasında Holyfield'ın sürekli kafa vurması nedeniyle sinirlendiğini ve bu nedenle hareketi gerçekleştirdiğini itiraf etti.

İlgini Çekebilir
Mike Tyson: "Kadınlarla 500 milyon doları bitirdim!"
Habere Git

Tyson, siyatik hastalığına yakalandığını açıkladı

Öte yandan ünlü boksör Mike Tyson geçtiğimiz ay tekerlekli sandalyede otururken görüntülenmesinin sebebini açıkladı.

Sırtındaki sinir zedelenmesi nedeniyle tekerlekli sandalyede oturmak zorunda kaldığını belirten Tyson, siyatik hastalığına yakalandığını paylaştı.

Siyatik hastalığı nedir?

Halk arasında siyatik diye bilinen hastalık, sinirlerin gerilmesi veya sıkışması sonucu belden kalçaya ve uyluğun arka kısmına yayılan ağrı, uyuşma, gerilme ve bazen de karıncalanma rahatsızlığıdır.

Senin için hazırladığımız haberler