Mikel Arteta'dan transferde Lacazette yanıtı!

15.10.2021 - 13:50 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 13:52

Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta, Fransız golcü Lacazette'in transferiyle ilgili konuştu. Golcü oyuncu Milan'a mı gidiyor? İşte o sözler...

Mikel Arteta'dan transferde Lacazette yanıtı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen golcü futbolcu Alexandre Lacazette'in geleceğiyle ilgili bir açıklama Mikel Arteta'dan geldi. Lacazette, takımdan ayrılıyor mu? Detaylar haberde...

Arsenal, Lacazette ile sözleşme uzatmayacak

Fransız golcü Lacazette'in sözleşmesinin Arsenal tarafından uzatılmayacağı daha önce Ada basınına yansımıştı. Arsenal'in menajeri Mikel Arteta, golcü isim için açıklamalarda bulundu. 

Arteta golcü oyuncu için ne diyor?

Arteta, "Laca'dan en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyoruz. Onun iyiliğine odaklanmış durumdayız. Lacazette de sıkı çalışarak sözleşmesine olan bağlılığını gösteriyor. Kalitesini göstermesi ve takımın daha iyi olması için ona doğru süreyi vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

En yakın aday Milan

Oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. İtalyan ekibi Milan'ın futbolcuya ilgi gösterdiği iddia ediliyor. Lacazette hatırlanacağı üzere daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti.

Lacazette'in performansı

Geçen sezon Arsenal'de 47 maçta 17 gol 3 asistlik performans sergileyen Lacazette, bu sezon ise 4 maçta 2 gol 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler