Milan, 80 milyon Euro'luk yıldıza kancayı taktı!

Ali Bozkurt
19.11.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 16:40

Serie A takımlarından Milan, Arsenal'da bekleneni veremeyen Nicolas Pepe'yi transfer etmek için girişimlere başladı. 80 milyonluk değeri olan Nicolas Pepe'ye Ocak ayında resmi teklif yapılacağı iddia edildi.

Milan, 80 milyon Euro'luk yıldıza kancayı taktı!

AJANSSPOR DIŞ HABER

Serie A'da topladığı 32 puanla Napoli ile liderliği paylaşan Milan, Arsenal'da gözden düşen Nicolas Pepe'yi transfer etmek istiyor. 80 milyon değeri olan Nicolas Pepe'nin Arsenal'da bekleneni vermemesinden dolayı gitmesine sıcak bakılıyor.

İtalyan basınına göre Milano ekibi, Nicolas Pepe'yi Ocak ayında kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Teknik direktör Stefano Pioli'nin ısrarla istediği oyuncu için Milan, Arsenal'a 30 milyon Euro teklif edecek. Haftalık 140 bin Pound'la takımın en çok kazananı konumunda bulunan Pepe için İngiliz ekibi daha yüksek bonservis bedeli bekliyor.

Arsenal'de Lacazette belirsizliği sürüyor! Mesut Özil detayı...

Express'te yer alan habere göre daha önce Mesut Özil ile yaşananlardan dolayı Arsenal, Alexandre Lacazette'e uzun vadeli yeni bir sözleşme teklif etmekte isteksiz.

İngiliz basınının iddialarına göre Arsenal, her ne kadar kısa süreli yeni bir sözleşmeye daha yakın olsa da 2018 yılında Mesut Özil'e verilen yüksek maaşlı kontrat ve devamında Mesut Özil'in Fenerbahçe 'ye transfer olana kadar istikrarsız bir oyun ortaya koyması örneğinde yaşananlar, İngiliz kulübün karar vermesinde etkili oluyor.

Alexandre Lacazette'in Arsenal'de devam edip etmeyeceğine yönelik son kararı ise teknik direktör Mikel Arteta verecek.

Senin için hazırladığımız haberler