Son Dakika | Milan, Fenerbahçeli Kim Min Jae'yi Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
11.06.2022 - 08:57 | Son Güncellenme: 11.06.2022 - 10:07

Milan'ın efsane savunmacısı ve şu anki sportif direktörü Paolo Maldini, Fenerbahçeli futbolcuyu gözüne kestirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi için iyi transferler isteyen Serie A şampiyonu, tecrübeli futbolcuyu takibe aldı.

Son Dakika | Milan, Fenerbahçeli  Kim Min Jae'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Milan transfer çalışmalarına başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Milan, Fenerbahçe'nin yıldızını transfer etmek için harekete geçti.

Romagnoli'nin sözleşmesi bitti

Serie A devinde Alessio Romagnoli'nin sözleşmesi sona erdi. 27 yaşındaki tecrübeli stoperle yeni sözleşme görüşmelerinin devam ettiği kaydedildi. Paolo Maldini'nin savunma hattına takviye yapmak için çalışmalara başladığı belirtildi.

Jesus ve ekibi hazır

Sarı-lacivertlilerde artık 2022-23 sezonu için hazırlıklar başlıyor. 13 Haziran Pazartesi topbaşı yapması beklenen Fenerbahçe’de Jorge Jesus ve 6 kişilik teknik heyeti tüm çalışmalarını tamamladı. Portekiz’den, Lizbon’dan dün öğlen saatlerinde uçakla hareket eden Jesus ve teknik heyeti, İstanbul yolculuğuna artık başlamış oldu.

Fenerbahçe’nin, yeni sezon hazırlıklarını 19-20 Temmuz’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçlarına kadar Düzce Topuk Yaylası ve İstanbul Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde sürdürmesi planlanıyor.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus istediği transferleri açıkladı
Habere Git

Kim Min-Jae için Milan devrede

Fenerbahçe’de herkesin merakla beklediği Kim Min Jae’de talipler gün geçtikçe artıyor. Güney Koreli stoperi bu kez daha önemli bir isim takip etmeye başladı.

Skorer'in haberine göre; Milan ve İtalya futbolunun efsane savunmacılarından Paolo Maldini, Kim’i gözüne kestirdi. Milan Sportif Direktörü, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak istiyor. İtalya’da 11 yıl sonra şampiyon olan Milan, Devler Ligi’nde de eski günlerine dönmenin peşinde. Bu nedenle savunma hattının güçlendirilmesi gerekiyor. Paolo Maldini’nin kulübün scout ekibinden aldığı rapor ve kendi izlenimleri doğrultusunda Kim’i beğendiği öğrenildi.

Listede ilk sıralarda

Maldini’nin, Milan’ın teknik ekibiyle de görüşmeler yaptığı ve hazırlanan transfer listesinde ilk sıralarda Kim Min Jae’nin geldiği kaydedildi.

Fenerbahçe’nin şu an olmazsa olmazları arasında yer alan 24 yaşındaki stoper için ilerleyen günlerde resmi temasların başlayabileceği ifade edildi. Öte yandan Çizme basınında Napoli’nin de Kim Min Jae’yi izlediği yazıldı.

Kim Min-Jae'nin Fenerbahçe performansı

Sarı-lacivertli kulübün Vitor Pereira'nın transfer raporu doğrultusunda kadrosuna kattığı Kim Min Jae takımın vazgeçilmezi oldu. Güney Koreli savunmacı geçtiğimiz sezon 40 müsabakaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Sarı-lacivertlilerin 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Kim Min Jae'nin sözleşmesi 2025'te sona erecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kim'in alternatifi Sven Botman

Milan’ın transfer listesine göre hareket edeceği, hazırlanan listede savunmacı olarak Kim’le beraber Lille’in 22 yaşındaki Hollandalı defansı Sven Botman da bulunuyor. Milan'ın Kim Min Jae'nin alternatifi olarak gördüğü Sven Botman da geçtiğimiz yıl etkili bir performans sergiledi. Genç oyuncu geçtiğimiz yıl Lille formasını 32 kez giydi. 22 yaşındaki stoper 3 gol ve 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler