Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu bırakmıyor

17.02.2021 - 20:42 | Son Güncellenme: 17.02.2021 - 20:57

İtalya Serie A'da bu sezon Milan formasıyla sergilediği performansla göz dolduran Hakan Çalhanoğlu, İtalyan ekibiyle yeni bir sözleşme imzalamaya çok yakın. Peki Milan, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'na ne kadar ücret teklif etti, Çalhanoğlu'nun kırmızı siyahlılardan talebi ne, hangi takımlar yıldız oyuncuyu transfer etmek istiyor? İşte tüm detaylar...

Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu bırakmıyor

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A takımlarından Milan ile sözleşmesi sezon sonu bitecek milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu için kırmızı siyahlılar, yıllık 4 milyon euroluk yeni sözleşme teklif etti.

İtalyan basınının haberine göre; Milan Sportif Direktörü Maldini, Hakan Çalhanoğlu'na 4 milyon euro artı bonusların olduğu bir teklif yaptı. Hakan Çalhanoğlu'nun ise 5 milyon euro net maaş istediği belirtildi.

Aradaki fark azalıyor 

Öte yandan İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın bugün yaptığı habere göre  taraftarların sunduğu ücretler arasındaki farkın azaldığı ve anlaşmanın önümüzdeki günlerde açıklanacağını iddia etti.

Pioli: "Hakan'ı tutmak istiyoruz"

İtalya Seria A'da yıllar sonra liderlik mücadelesinde bulunan Milan'ın teknik direktörü Stefano Pioli, milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun transferi hakkında geçtiğimiz günlerde İtalyan basınına açıklama yaptı.

Pioli,"Çalhanoğlu ile kontratını uzatmak için görüşüyoruz. Kalmak istediğinden eminim, şimdi müzakere zamanı ama Hakan'ı tutmak istiyoruz" 

Ayrıca İngiliz devi Manchester United'ın 27 yaşındaki maestroya ilgilendiği ve sezon sonunda takıma transfer etmek istediği iddia ediliyor

 

Milan'da bu sezon 26 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 6 gol, 11 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler