Milan, Inter'in yaklaşmasına izin vermedi

07.12.2020 - 00:38 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 00:38

İtalya Serie A'nın 10. haftasında Milan deplasmanda Sampdoria ile karşı karşıya geldi. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da 11'de başladığı karşılaşmayı lider Milan galip tamamladı. Heyecan dozu yüksek karşılaşma kaç kaç bitti ve golleri kim attı? Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun gol ya da asist katkısı oldu mu? İşte detaylar...

İtalya Serie A'nın 11. haftasında Milan deplasmanda Sampdoria'nın konuğu oldu.

Luigi Ferraris'te oynanan maçı konuk ekip Milan kazanarak liderliğini sürdürdü. Milano ekibinde Franck Kessie 45. dakikada takımını penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla sona erdi. Kırmızı beyazlı takım, maçın 77. dakikasında Ante Rebic'in pasında Castillejo ile farkı 2'ye çıkarmayı başardı.

Bu dakikanın ardından rakip kalede baskısını artıran Sampdoria, Ekdal ile farkı 1'e indirdi. 82. dakikada gelen bu golün ardından maçta başka bir gol olmadı ve konuk ekip sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Milan bu sonuçla liderliğini sürdürürken puanını 26'ya yükseltti. Milano ekibinin en yakın takipçisi Inter ise 21 puanda bulunuyor. 11 puanda kalan Sampdoria ise 12. sırada haftayı kapattı.

Öte yandan maça 11'de başlayan Hakan Çalhanoğlu 90 dakika sahada kaldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler