ÖZET - Milan - Genoa: 2-0 (Maç Sonucu- Goller)

Ali Bozkurt
16.04.2022 - 00:34 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 00:53

İtalya Serie A 33. haftasında Milan kendi sahasında Genoa'yı konuk etti. Karşılaşma Milan 2-0 Genoa skoru ile sona erdi. Maçın özeti ve tüm detayları haberimizde...

ÖZET - Milan - Genoa: 2-0 (Maç Sonucu- Goller)

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A'da liderlik yarışı heyecanlı şekilde devam ediyor. Inter'in 1 maç eksik olmasına rağmen liderliği almasından sonra maç fazlalığı avantajı olan Milan, kendi sahasında Genoa'yı konuk etti ve 2-0'lık skorla tekrardan liderliğie yükseldi. İşte detaylar...

Net skor ile kazandılar

Milan, tekrar liderliği almak için çıktığı karşılaşmada Rafael Leao ve Junior Messias'ın attığı gollerle maçı 2-0 kazanmayı başardı. Rafael Leao, Serie A'da çıktığı 28 maçta 8. golünü atarken 4 asist katkısı ile takımına skor katkısında yardımcı oldu. Junior Messias ise bu sezon Milan formasıyla çıktığı 22. maçnda 5. golünü atmayı başardı.

Liderliği kaptılar

Genoa'ya karşı 2-0 üstünlükle kazanılan maç sonrası Milan puanını 71'e çıkararak 1 maç fazlasıyla Inter'in önüne geçti ve liderliğe yükseldi. 1 maç eksiği olan Inter'in ise 69 puanı bulunmakta. Gün içinde deplasmanda Spezia'ya konuk olan Inter, 3-1 maçı kazanmayı başararak Milan'ın puan farkı açmasını engelledi.

Kupa'da Inter, Ligde Lazio

Milan, zorlu haftaya girdi. Kupa yarı finalinde Inter ile karşılaşacak olan Milan, çifte kupa için yarıştıığ rakibine şans vermek istemiyor. 19 Nisan Salı günü 22.00'da oynanacak olan karşılaşmanın ilk maçında Milan kendi evinde 0-0 berabere kalmıştı. Inter deplasmanından sonra deplasmanda Lazio ile ligin 34. haftasında karşılacaklar. 24 Nisan Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 21.45'te ekranlara gelecek. Şampiyonluk yarışında olan Inter ise ligde 23 Nisan Cuma günü Roma'yı konuk edecek. İki ekipte zorlu haftada kayıp vermek istemiyor.

Senin için hazırladığımız haberler