Milan Skriniar problemi açıkladı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe, sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Sarı-Lacivertli takımda Milan Skriniar maç sonrası açıklama yaptı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe'nin Göztepe ile deplasmanda berabere kaldığı maç sonrası Milan Skriniar açıklama yaptı.
"Agresif bir maç oldu"
Kazanamadıkları için hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Skriniar, "Amacımız kazanmaktı. Burada zor bir maç olacağını bekliyorduk. Agresif bir maç oldu. İkili mücadelelere, uzun toplara dayalı bir maç oldu. Bu anlamda iyi iş çıkardık, mücadele noktasında.
"Pozisyon yaratamadık"
Problem şu; pozisyon yaratamadık. Elde ettiğimiz fırsatları da golle değerlendirmeliyiz. Bunu yaparsak 3 puanı alırız.
"Hayal kırıklığı yaşıyoruz"
Neticeden dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz. 4 gün içinde önemli bir maç oynayacağız. O maça kadar kendimizi hazırlayacağız" dedi.