Milan - Roma: 2-2 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
09.01.2023 - 00:29 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 00:51

Serie A'da Milan ile Roma karşılaştı. Roma, son dakikalarda bulduğu 2 golle beraberliği yakaladı. Maç, 2-2 berabere bitti. Maç sonucu, yazılı özet...

Milan - Roma: 2-2 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Serie A'nın 17. haftası, dev mücadeleye sahne oldu. Milan ile Roma karşı karşıya geldi. Zorlu maçta ev sahibi ekip Milan, 2-0 önde götürdüğü maçı son dakikalarda verdi. Roma, 87 ve 90+3'te bulduğu gollerle beraberliği yakaladı. Maç, 2-2 sona erdi.

San Siro'da 4 gol

Milan ile Roma arasında oynanan karşılaşmada Milan'ın golleri Pierre Kalulu ve Tommaso Pobega'dan, Roma'nın golleri ise Roger Ibanez ve Tammy Abraham'dan geldi. Bu maçın ardından Milan Serie A'nın 3. sırasında yer alırken, Roma 6. sırada bulundu.

Perde 30'da açıldı

Maçın 30. dakikasında sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Tonali ortayı yaptı, kale sahası ön çizgisinin birkaç adım gerisinde bulunan Kalulu'nun kafa vuruşunda top, kaleci Patricio'nun sağından ağlara gitti.

İlgini Çekebilir
100. yılın ilk derbisinde zafer Cimbom'un
Habere Git

77'de fark açıldı

Karşılaşmanın 77. dakikasında Milan, farkı 2 yaptı. Leao'nun pasıyla savunma arkasına sarkan Pobega, ceza sahası içi sağ çaprazından sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve top uzak köşeden ağlara gitti.

Ibanez'in cevabı dönüşü başlattı

Roma, 87. dakikada Ibanez ile gol buldu. Bu gol, Milan deplasmanında puan için dönüşü başlatan adım oldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Pellegrini ortaladı, ceza sahası içi sağ çaprazında bulunan Ibanez kafayı vurdu. Top, kaleci Tataruşanu'nun üzerinden ağlara gitti.

1 puan 90+3'te geldi

Roma, 87'de bulduğu ilk golün ardından 90+3'te beraberliği sağladı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Pellegrini ortayı yaptı, ceza sahası içi sağ çaprazında Matic kafayı vurdu. Tataruşanu topu çıkardı. Kale sahasında bulunan Abraham'ın tek vuruşunda top, kalecinin üzerinden ağlarla buluştu.

İlgini Çekebilir
Fatih Altaylı'dan Güntekin Onay'a: Anlayabildiniz mi?
Habere Git

Milan Serie A'da 3.

Milan, Serie A'da çıktığı 17 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Kırmızı-Siyahlılar, 37 puan toplayarak ligin 3. sırasına geriledi.

Roma 6. sırada

Roma, çıktığı 17 maçın 9'unu kazanırken, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Mourinho ve öğrencileri, 31 puan toplayarak Serie A'nın 6. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler