Transfer | Milan'dan Arda Güler hamlesi! İşte Real Madrid'in cevabı...

14.07.2024 - 16:37 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 16:46

Son dakika | La Liga devi Real Madrid, Serie A ekiplerinden Milan'ın milli futbolcu Arda Güler için yaptığı transfer teklifini reddetti. İşte detaylar.

Transfer | Milan'dan Arda Güler hamlesi! İşte Real Madrid'in cevabı...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kulüpler gelecek sezon hazırlıklarına devam ederken transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Serie A ekiplerinden Milan'ın, milli futbolcu Arda Güler'i radarına aldığı ve genç oyuncu için harekete geçtiği iddia edildi.

Real Madrid, Milan'ın kiralama teklifini reddetti

Defensa Central'da yer alan habere göre Milan, Arda Güler'i kiralık olarak transfer etmek için Real Madrid ile temasa geçti. Real Madrid ise İtalyanların teklifini geri çevirdi.

Ancelotti'nin planları var

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Toni Kroos'un futbolu bırakmasının ardından orta sahada oluşan boşluğu Arda Güler ile doldurmayı planladığı, bu nedenle Real Madrid'in 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldızı bırakmak istemediği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım transferine son noktayı koydu
Habere Git

Arda Güler Real Madrid'te kalmak istiyor

Ayrıca Arda Güler'in de kiralık olarak farklı bir takıma gitmek istemediği, kariyerine Real Madrid'te devam etmek istediği belirtildi.

Arda Güler'in Real Madrid performansı

2023/24 sezonu başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, hazırlık kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Sezon içinde 12 maçta süre bulan 19 yaşındaki on numara, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Arda Güler'in EURO 2024 performansı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Takım forması ile çeyrek finale kadar mücadele eden yıldız futbolcu bu süreçte 1 gol, 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler