Milan'dan Çalhanoğlu'na yeni sözleşme teklifi! Resmi açıklama...

24.06.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 24.06.2020 - 16:36

Milan'dan Çalhanoğlu'na yeni sözleşme teklifi! Resmi açıklama...

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Oyuncunun menajeri Gordon Stipic de Hakan'ın geleceği hakkında konuştu. 

İsa Kethüda - AJANSSPOR

Tuttosport sitesinde yer alan habere göre; Rossoneri'nin, 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile olan sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığı ve Çalhanoğlu'nun yeni sözleşme şartlarını kabul etmeye hazır olduğu bildirildi.

Ralf Rangnick gelirse Hakan kalır

Haberde, Bundesliga ekibi Leipzig'in sportif direktörü Ralf Rangnick'in Milan ile görüşmelere başladığı ve gelecek sezon takımın başında olması durumunda Hakan'ı kadrosunda görmek istediği, milli futbolcunun da Alman teknik adamın gelmesi durumunda takımda kalmaya sıcak baktığı belirtildi. Bilindiği üzere, Alman teknik adam üç yıl önce RB Leipzig'i çalıştırdığı dönemde Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek istiyordu. 

Rangnick daha önce Alman basınına yaptığı açıklamada, "Milan Kulübü, teknik direktörlük göreviyle ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. Onlara menajerimle konuşmalarını söyledim ve bir görüşme gerçekleşti." ifadelerini kullanmıştı.

Menajerinden açıklama...

Konuyla ilgili milli futbolcunun menajeri Gordon Stipic, Lecce maçı sonrası Tuttomercatoweb'e açıklamalarda bulundu. Stipic, "Hakan, Lecce maçında harika oynadı. Gösterdiği performansa şaşırmıyorum, çünkü bu göreceklerimizin sadece küçük bir parçası. Çalhanoğlu, farklı sistemlerde oynayabilen bir oyuncu. Ancak, forvet arkası onun için daha uygun. Almanya'da o bölgede oynadı biliyorsunuz. Oyunu iyi okuyabiliyor ve oldukça esnektir" dedi. 

"Henüz Milan ile görüşmedik"

Lecce maçında iyi oynadığını söyleyen Stipic, "Ne kadar aç olduğunu gösterdi. Herkes sözleşmesinin 2021 yılında sona ereceğini biliyor ve her şeyin şimdi yeniden başladığını da biliyorlar. Henüz Milan ile görüşmedik, ama Hakan'la büyük hedeflerimiz var. Amacı Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, bunu hiçbir zaman inkar etmedim ve bu yüzden ayrılmasının nedenlerinden biri bu. Sezon sonunda ne olacağını bilmiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğimiz oldukça açık" şeklinde konuştu.

"Hakan Milano'da mutlu"

Son olarak Hakan'ın Milan'da mutlu olduğunu ifade eden Stipic, "Hakan Milano'da mutlu ve böyle muhteşem bir kulüpte 10 numara formayı giymekten gurur duyuyor" diyerek sözlerini tamamladı. 

5 gol 3 asist

Öte yandan bu sezon 27 maçta sahaya çıkan Hakan; 5 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler