Torino - Milan: 0-0 (Maç Sonucu - Özet)

Ali Bozkurt
11.04.2022 - 00:40 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 00:54

Serie A 32. haftasında Inter'in önünde olan Milan, Torino deplasmanında puan kaybı yaşadı. Hakan Çalhanoğlu'lu Inter, Spezia maçını kazandığı an liderlik koltuğuna oturacak. İşte detaylar...

Torino - Milan: 0-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Serie A'da Milan, şampiyonluk yolunda yara aldı. Inter'in bir maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunda oturan Milan, Torino deplasmanında kazanamayarak Inter'in liderliğine yol açtı. İşte detaylar...

Inter'e gün doğdu

67 puanla liderlik koltuğunda oturan Milan'ı 66 puanla takip eden Inter, 1 maç eksiğine rağmen rakibinin peşini bırakmıyordu. Hakan Çalhanoğlu'lu Inter, Verona'yı 2-0 yenerek, Milan'ın puan kaybetmesini bekledi. Torino deplasmanına konuk olan Milan ise karşılaşmada gol atamadı ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Puan farkını 2'e çıkaran Milan, Inter'in liderlik koltuğunu almaması için puan kaybetmesini beklerken bundan sonra hata yapmamaya çalışacak.

Kupa yarı finalde rakipler

Şampiyonluk yarışında birbirini adım adım takip eden Inter ile Milan, İtalya Kupasında da yarı finalde rakipler. Milan, güçlü rakibini ilk maçta evinde konuk etti ve karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanmıştı. Rövanş ise 19 Nisan Salı günü Inter'in evinde olacak. İki takımda çifte şampiyonluk için önem taşıdığı kupa yarı final maçında kazanarak finale çıkmak isteyecek. Karşılaşma TSİ 22.00'da ekranlara gelecek.

Milan, Genoa'yı konuk edecek

Torino deplasmanında beraberlikle ayrılan Milan, bir sonraki karşılaşmada kendi sahasında Genoa'yı konuk edecek. 15 Nisan Cuma günü oynanacak karşılaşma TSİ 22.00'da ekranlara gelecek.

Inter, Spezia deplasmanına konuk olacak

Milan'ın puan kaybetmesinden sonra liderlik için şans doğan Inter'e eksik maçlarını da tamamlayarak şampiyonluğa adım adım yaklaşması ön görülüyor. Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Inter, 15 Nisan Cuma günü Spezia deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma TSI 20.00'da ekranlara gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler