Milanlı yetkili David Han Li Türkiye'ye neden geldi? Galatasaray...

13.02.2018 - 15:59 | Son Güncellenme: 13.02.2018 - 15:59

Milanlı yetkili David Han Li Türkiye'ye neden geldi? Galatasaray...

Milanlı yetkili David Han Li, Türkiye'ye neden geldi? Galatasaray...

Milanlı yetkili David Han Li, Galatasaray-Antalyaspor maçını Türk Telekom Stadyumu tribünlerinden takip etti.

Karşılaşmanın devre arasında Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile de görüşen David Han Li'nin Türkiye'ye gelişi merak konusu oldu.


Milanlı yetkili  David Han Li ile karşılaşmayı takip eden ünlü scout Tarkan Batgün, Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Salim Manav'a açıklamalarda bulundu.


İşte detaylar...

Mustafa Cengiz, İtalya ve Çin'e gidecek!

Milan'ın sahibinin Galatasaray tarafından misafir edilmesi, hem dünya hem de Türkiye basınında yer buldu.

Bu organizasyonu sağlayan Bursaspor Kulübü Eski Sportif Direktörü Barış Güçlü oldu. David Han Li, İstanbul'a özel bir ziyaret yapmıştı. İstanbul'un çok güzel ve egzotik bir şehir olduğunu ifade etmişti. Barış Güçlü'yü tebrik etmek lazım çok güzel bir işe vesile oldu. Sağ olsun Sayın Başkan Mustafa Cengiz bizleri son derece güzel ağırladı. Afrika'daki futbolcuların temsilciliğini yapan bir konuk da vardı. Böyle bir networking çalışması oldu. Bu da başkanın hoşuna gitti. David Han Li, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i İtalya'ya ve Çin'e davet etti. Güzel ve nazik bir ilişki başladı.

Gomis'i 32 tane scout izledi!

Galatasaray'ı Gomis transferi için tebrik etmek gerek. Dün Gomis'i izleyen 32 tane scout vardı. Gomis transferiyle ilgili bir konuşma geçmedi. Gomis'in Avrupa'daki önemli kulüplerde izleyicileri var. Hangi kulüpler olduğunu bilmiyorum. Gomis'in bugün en üst liglerden izlenildiğini söyleyebilirim çünkü performansı belli. Bundan sonra Cenk Ergün'ün bu ilişkileri yürüteceğini düşünüyorum.

AJANSSPOR - 

Senin için hazırladığımız haberler