Inter - Milan: 3-0 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Akın Ungan
19.04.2022 - 23:53 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 00:06

İtalya Kupası yarı final maçında Inter ile Milan karşılaştı. Hakan Çalhanoğlu'nun oynadığı maçta Inter, Milan'ı 3-0 yendi. Martinez 2 gol atarken son gol ise Gosens'ten geldi.

Inter - Milan: 3-0 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

AJANSSPOR HABER

İtalya Kupası yarı final mücadelesinde Inter ile Milan karşı karşıya geldi. Ligde de şampiyonluk yarışı sürdüren taraflar, kupada zorlu derbiye çıktı. Dev maçı hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Inter, 3-0 kazanmayı başardı.

Golle başladı

Dev karşılaşma golle başladı. Maçın 4. dakikasında Martinez, Inter'i 1-0 öne geçirmeyi başardı. Darmian ceza sahası sağ çaprazdan topu içeri çevirdi, Martinez penaltı noktasının hemen solundan çok sert vurdu ve top kalecinin solundan ağlarla buluştu.

Milano'da Martinez rüzgarı

Devrenin sonunda fark 2 oldu. Martinez bir kez daha sahne aldı. Correa'nın harika pasıyla sol kanatta savunma arkasına sarktı ve ceza sahası sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalarak aşırtma bir vuruşta topu filelere gönderdi.

Gosens ile fişi çekti

Inter'de Brozovic, Vidal'in pasını ceza sahası sağ çaprazda kontrol etti ve arka direğe doğru kesti. Savunmada Kalulu'nun kaçırdığı Gosens, ayak içiyle topu yakın köşeye bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler