Milletler Ligi'nde finale yükselen ilk takım İtalya oldu

Aleyna Gürgen
22.06.2024 - 15:10 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 15:22

İtalya, Milletler Ligi yarı finalinde Polonya'yı 3-0 yenerek finale yükseldi. İtalya'nın ligin finalindeki rakibi kim olacak? İşte detaylar...

Milletler Ligi'nde finale yükselen ilk takım İtalya oldu

İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün Milletler Ligi yarı finalinde sahaya çıktı. Yarı finalde Polonya'yı 3-0 yenen ekip final biletini aldı. İtalya'nın final eşleşmesi Brezilya-Japonya maçının ardından belli olacak.

İtalya'dan fark üstüne fark

İtalya ve Polonya'nın karşılaştığı yarı final maçında Kırmızı-Beyazlı ekip rakibine yetişemedi. İlk seti 7 sayı farkla 25-18 kazanan İtalya ikinci setteki 25-17'lik üstünlükle önemli bir avantaj yakaladı. Yarı final maçında rakibine set alma şansı tanımayan İtalyan A Milli Kadın Voleybol Takımı üçüncü sette ise tam 13 sayı fark attı. İtalya, 3-0 biten maçın ardından Milletler Ligi'nde finale yükseldi.

Brezilya - Japonya maçını kazanan İtalya ile eşleşecek

Bugün Milletler Ligi'ndeki bir diğer yarı final maçı ise Brezilya ve Japonya arasında oynanacak. Karşılaşmadan üstünlükle ayrılan taraf finale yükselecek ve İtalya'ya karşı altın madalya mücadelesi verecek.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın Olimpiyat Oyunları'ndaki rakipleri belli oldu
Habere Git

Sultanlar turnuvaya veda etti

Bugün İtalya karşısındaki yarı final maçında Milletler Ligi'nde mağlup olan Polonya dün Filenin Sultanları ile karşılaşmıştı. Türkiye, 3-2 kaybettiği çeyrek finalinin ardından Milletler Ligi'nden elendi.

Senin için hazırladığımız haberler