Milletvekilinden Rusya Milli Takımı için ilginç öneri

Akın Ungan
21.12.2021 - 14:41 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 14:43

Rusya'da kötü oynayan Milli Takım oyuncularının cezalandırılmasına yönelik öneri teklifi, meclise sunuldu.

Milletvekilinden Rusya Milli Takımı için ilginç öneri

Birleşik Rusya Milletvekili Sultan Hamzaev, Rusya Milli Takımı'nda kötü oynayan oyuncuların cezalandırılmasını önerdi. Bu öneri teklifi meclise sunuldu.

Federasyona gönderilmesi planlanıyor

Dünyanın en büyük ekonomilerinden birine sahip olan Rusya'da ilginç bir öneri teklifi meclise götürüldü. Devlet Duması Milletvekilleri, Rusya Milli Takımı'nda görev alan futbolcuların, kötü oynaması takdirde cezalandırılması gerektiğini savundu. İktidar partisi Birleşik Rusya Milletvekili Sultan Hamzaev'in meclise sunduğu teklifin, Rusya Futbol Federasyonu'na gönderilmesi planlanıyor.

Hamzayev "Motivasyondan yoksunlar"

Teklifin, Milli Takım oyuncularına ek motivasyon kazandıracağını savunan Hamzayev, “Kötü oyun sergileyenler kulüpler tarafından cezalandırılabiliyor. Bunlar arasında disiplin ihlalleri ve taraftarlarla olan kötü ilişkiler de var. Bu durumda oyuncunun sözleşmeye göre para cezasına çarptırılması mümkün. Biz bu uygulamanın Milli Takım için de uygulanmasını istiyoruz. Çünkü Rus Milli Takımı oyuncularının daha iyi ve tam bir özveriyle mücadele etmesi gerekiyor. Ancak bu motivasyondan yoksunlar” ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nda Play-off oynayacaklar

Rusya Milli Takımı, 24 Martı 2022'de, Polonya ile Dünya Kupası PLay-off maçı oynayacak. Rusya'nın galip gelmesi durumunda, İsve.-Çekya eşleşmesinin galibiyle final oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler