Sakaryaspor - Erzurumspor: 2-2 (Maç sonucu - yazıcı özet)

Akın Ungan
24.11.2023 - 22:10 | Son Güncellenme: 24.11.2023 - 22:19

Son dakika | Milli aranın sonunda TFF 1. Lig'de Sakaryaspor ile Erzurumspor karşılaştı. Maç 2-2 berabere bitti. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet.

Sakaryaspor - Erzurumspor: 2-2 (Maç sonucu - yazıcı özet)

AJANSSPOR HABER

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara sona erdi. Trendyol 1'inci Lig, 13'üncü haftadan devam etti. Ligin 13'üncü haftasında Sakaryaspor ile Erzurumspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-2 berabere bitti.

Sahadan 1'er puan çıktı

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadele sonunda iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı. Böylece Sakaryaspor, 20 puanla 7'inci sırada, Erzurumspor ise 17 puanla 9'uncu sırada yer aldı.

Del Valle perdeyi açtı, Eren Tozlu beraberliği yakaladı

Karşılaşmanın gol perdesini 34'üncü dakikada Sakaryasporlu Del Valle açtı. İlk yarı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Erzurumspor, 58'de Eren Tozlu ile beraberliği yakaladı. Eren Tozlu'nun penaltısında kaleci başarılı olsa da tecrübeli futbolcu dönen topu tamamladı.

İlgini Çekebilir
Yayıncı kuruluştan TFF'ye çağrı: İhaleye çıkın
Habere Git

Rosheuvel'e Okyar cevap verdi

Maçın 74'üncü dakikasında sahneye çıkan Rosheuvel, konuk takımı öne geçiren golü kaydetti. Erzurumspor, 1-0 geriye düştüğü maçta skoru 2-1 yaptı. Fakat 84'üncü dakikada Mikail Okyar, rakip fileleri havalandırarak Sakaryaspor'un beraberliği yakalamasını sağladı. Böylece mücadele 2-2 bitti.

Senin için hazırladığımız haberler