“Milli ara bize yaradı”

01.04.2021 - 18:13 | Son Güncellenme: 01.04.2021 - 18:19

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Lige verilen arada zihinsel rahatlama oldu. Bu süreç Kamil Ahmet Çörekçi'ye, Abdulkadir Ömür'e, Berat’a iyi geldi. Bakasetas'ın da gelmesiyle tam takım olacağız” açıklamasında bulundu. İşte detaylar…

“Milli ara bize yaradı”

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de zirveyi takip eden Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, bundan sonraki 10 haftalık süreçte kazanma alışkanlığının, oyunu geliştirerek kazanma duygusunun devam etmesinin bütün arzuları olduğunu söyledi. 

Şenol Güneş'e tebrik

Avcı, ligde hafta sonu Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Öncelikle A Milli Takım’ı değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, "Hem Şenol hocayı hem ekibi hem oyuncularımızı tebrik ediyoruz. 3 maç 7 puan…

"8 günde 3 maç kolay değil"

Özellikle dünyanın, ülkenin yaşadığı sağlık organizasyonu içinde 8 günde ortalama 3 maç ve genelinde iyi geçmiş ortam var. Önümüzde 2021 Avrupa Şampiyonası var. Eylülde de dünya kupası eleme maçları olacak" dedi.

Avcı, milli maç arasının ligin uzun olması nedeniyle dinlendiklerini dile getirerek, "Nisanda 7 maç oynayacağız. 4 günlük izin vermiştik. Tamamen futboldan uzak zihinsel rahatlama oldu. Sakat oyuncuların tedavisi yoğunlaştı, iyi gidiyor. 

"Sakat oyunculara iyi geldi"

Kamil Ahmet Çörekçi'ye iyi geldi. (Abdulkadir) Ömür'e iyi geldi, çok iyi gidiyor. Berat, bu süreci toparlayıp belki bu haftadan sonra bizimle beraber olacak. Onlar açısından iyi" diye konuştu.

Trabzon milli arada hasar vermedi

Milli oyuncuların da takıma döndüğünü, yarın Bakasetas'ın da gelmesiyle takımın tamamlanmış olacağını ifade eden Avcı, "Sevindirici tarafı şu, milli takımdan sakatsız dönüyorlar. O bizim açımızdan önemli. Yarın tam takım olacağız. Bugün son çalışmayı yapacağız" şeklinde konuştu.

Parola: Kazanma alışkanlığı

Bordo mavili çalıştırıcı sözlerini, “Bundan sonraki 10 haftalık süreçte kazanma alışkanlığı, oyunu geliştirerek kazanma duygusunun devam etmesi bütün arzumuz. Onun üzerinde de çalışıyoruz" ifadeleriyle noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler