Milli ara Trabzonspor'a yaramadı!

Ali Bozkurt
04.12.2023 - 09:21 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 09:27

Milli ara öncesinde maç kaybetmeyeb Trabzonspor, Milli ara bitmesiyle 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri galibiyet alamadı.

Milli ara Trabzonspor'a yaramadı!

AJANSSPOR HABER

Nenad Bjelica'nın takımdan ayrılmasından sonra Abdullah Avcı'nın tekrar eski takımına döndüğü Trabzonspor'da Avcı yönetimi ile ibu sezonun ilk mağlubiyeti alındı. Bordo-Mavililer, milli aradan sonra galibiyet ile tanışamadı.

Fenerbahçe serisi bozuldu

Şampiyon hoca geri geldikten sonra çıktığı ilk 4 maçtan 10 puan çıkartan, Kadıköy’de 26 yıllık hasreti bitirip ezeli rakibi Fenerbahçe’yi de yıkan Bordo-Mavililer, zirveyle farkı 9 puana kadar indirmişti.

Milli ara yaramadı Sivasspor'a takıldı

Trabzonspor, milli aradan sonra Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi. Fırtına, böylelikle üst sıra ile puan farkını koruyamadı.

Kayserispor'a yenildi

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, yeni hocasıyla bu sezonun ilk mağlubiyetini gördü. Avcı yönetiminde bu sezon mağlubiyet göremeyen Fırtına, Kayserispor'a karşı galibiyet alamadı. 

Fırtına, dün evinde Kayserispor’a yenildi. 88. dakikada Bahoken’in şok golüyle kaybeden Trabzonspor, artık zirvenin 14 puan gerisinde.

Senin için hazırladığımız haberler