Milli arada Kerem Aktürkoğlu transferi için gelecekler!

06.10.2021 - 14:48 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 14:51

Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'na Alman ekibi Wolfsburg'un transfer teklifi yaptığı gündemde. Kerem, Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte yanıtı...

Milli arada Kerem Aktürkoğlu transferi için gelecekler!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-2 yenen Galatasaray, milli araya moralli girdi. Sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları da devam ediyor. Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'na Almanya'dan talipli çıktığı iddia edildi. Detaylar haberde... 

Galatasaray'a transfer teklifi geldi

Burak Elmas ve yönetimi, takımdaki maaş bütçesini azaltmak adına ayrılması beklenen oyuncular için çalışmalar yaparken, sarı kırmızılılara flaş bir transfer teklifi geldi.

Wolfsburg, Kerem Aktürkoğlu'nu istiyor

Yeni Asır'ın haberine göre; Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na, Almanya Ligi takımlarından Wolfsburg talip oldu. 22 yaşındaki oyuncu için resmi girişimlere başlayan yeşil beyazlı kulübün yetkilileri, milli arada İstanbul'a gelecek.

Galatasaray'ın hedefi 10 milyon Euro

Milli oyuncunun, sarı kırmızılılarla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, Galatasaraylı yetkililerin Kerem için kapıyı en az 10 milyon Euro'dan açmayı planladığı öğrenildi.

Galatasaray'a bedelsiz transfer olmuştu

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezonun başında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılmıştı. Sezon içerisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren genç yıldız, başarılı performansıyla milli takıma çağrılmıştı.

Kerem'in Galatasaray performansı

Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 29 maça çıkarken 6 gol, 3 asist kaydetmişti. Kerem bu sezon şu ana kadar çıktığı 16 karşılaşmada ise 3 gol, 3 de asistle oynadı. 1.73 boyundaki futbolcu, kariyerinde Karacabey Bld, BB Bodrumspor ve Başakşehir U21'de oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler