Milli basketbolcu Furkan Aldemir Ajansspor'a konuştu!

09.10.2018 - 21:45 | Son Güncellenme: 09.10.2018 - 21:45

Milli basketbolcu Furkan Aldemir, Ajansspor'a önemli açıklamalar yaptı!

İşte o sözler:

''Sezon başından bazı ağrılarım vardı ve bu sebeple dizimden ameliyat oldum. Ben Darüşşafaka'da oynamayacağımı Ağustos ayında öğrendim, ben Doğuş Grubu'nun oyuncusuyum ve bekleme sürecine girdim. Doğuş Grubu'ndan kimse bizimle irtibata geçmiş değil.

Sakatlığımdan dolayı değil ağrılarım nedeniyle ameliyat oldum, bu sezonu en iyi şekilde geçirmek istiyorum. Bireysel çalışmalar kendi kondisyonerimle beraber yapıyorum, Kasım ayının sonlarına doğru hazır duruma geleceğimi düşünüyorum.

Benim 1 yıl daha Doğuş Grubu'yla sözleşmem var, bu süreçte zaten tedavi sürecini yeni yeni atlatıyorum. Ben bu sezonu boş geçirmek istemiyorum, oynamak istiyorum. Belli bir süreç var menajerlerimle görüşerek bu süreci düzgün bir şekilde atlatmak istiyorum.

Ben Kasım'ın ortası gibi hazır duruma geleceğim. Bu dönemde Doğuş Grubu yükümlülüklerini yerine getirdiği sürece, ben de onların isteklerine uymak zorundayım. 

Ben Türk oyunculara süre verildiğinde, maçın hakkını vereceğini düşünüyorum. Geçen sezon Darüşşafaka'da bizim takımda 95-96 jenerasyonunun iyi oyuncuları vardı, antrenmanlarda hatta önce ve sonra iyi çalışıyorlardı ve bu yeni yabancı kuralıyla beraber onların hakkının verildiğine inanıyorum.İnşallah bu yeni kuralla Türk oyuncular elde ettikleri şansları iyi kullanarak kendilerini geliştirirler"

AJANSSPOR / EYÜP YILDIZ

Senin için hazırladığımız haberler