Başına Darbe Alan Sertaç Şanlı Hastaneye Kaldırıldı

İsa Kethüda
28.05.2022 - 08:57 | Son Güncellenme: 28.05.2022 - 14:56

Basketbol haberleri... Barcelona'da forma giyen Milli basketbolcu Sertaç Şanlı, Gran Canaria maçında başından aldığı darbe sebebiyle hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar.

Başına Darbe Alan Sertaç Şanlı Hastaneye Kaldırıldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Dün gece İspanya ACB Ligi'nde oynanan ve Barcelona'nın Gran Canaria'yı sahasında 93-82 mağlup ettiği karşılaşmada kafasına bir darbe alan Sertaç Şanlı maçı tamamlayamadı.

Sertaç geceyi hastanede geçirdi

Barcelona kulübünden yapılan açıklamada, "Milli pivot Sertaç Şanlı, Gran Canaria maçında başından aldığı darbe sebebiyle tedbir amaçlı olarak geceyi hastanede geçirdi. Geçmiş olsun" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Arda Turan'ın yeni görevi belli oldu!
Habere Git

Bilindiği üzere, Sertaç Şanlı geçtiğimiz sezon Anadolu Efes ile şampiyonluklar yaşadıktan sonra Katalan devine transfer olmuştu. 

Sertaç Şanlı taburcu edildi

Barcelona, Gran Canaria müsabakasında başına darbe alan ve geceyi hastanede geçiren milli basketbolcu Sertaç Şanlı'nın taburcu edildiğini açıkladı.


Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, İspanya ACB Ligi çeyrek final serisinde oynadıkları Gran Canaria karşılaşmasında başına darbe almış daha sonra hastaneye kaldırılmıştı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, geceyi hastanede geçiren Şanlı'nın hastaneden taburcu edildiği ifade edildi.


Barcelona maçtan 93-82'lik skorla galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

Senin için hazırladığımız haberler