Milli boksör Busenaz Sürmeneli çeyrek finale yükseldi!

01.08.2024 - 13:09 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 14:06

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda son olimpiyat şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, kadınlar 66kg son 16 turunda Polonya'dan Aneta Rygielska'yı 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Milli boksör Busenaz Sürmeneli çeyrek finale yükseldi!

AJANSSPOR-HABER

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda son olimpiyat şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli, kadınlar 66kg son 16 turunda Polonya'dan Aneta Rygielska'yı 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Busenaz Sürmeneli, Janjaem Suwannapheng ile karşılaşacak

Busenaz Sürmeneli, çeyrek finalde 3 Ağustos Cumartesi günü Taylandlı Janjaem Suwannapheng ile karşılaşacak.

"Turnuvanın ilk maçı her zaman stresli ve zordur"

Karşılaşma sonrası duygularını dile getiren Busenaz Sürmeneli, "Turnuvanın ilk maçı her zaman stresli ve zordur. Daha önce de bildiğimiz rakiplerden ve gerçekten elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışıyoruz ama Tokyo'da böyle bir şey yaşamadık. İstediğiniz kadar dünya şampiyonu olun, olimpiyat şampiyonu olun, böyle seyircinin önünde dövüşmek müthiş bir şey.

"Güzel şeyler olacağına inanıyorum"

İnşallah daha iyi olacak, takım olarak da iyi gidiyoruz. Güzel şeyler olacağına inanıyorum. Allah yardımcımız olsun. Bizden dualarınızı eksik etmeyin ve inşallah bu bayrak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

"Üzerimizde ister istemez sorumluluk oluyor"

Beklenti çok büyük, üzerimizde ister istemez sorumluluk oluyor. Gerçekten bazen kaldırabiliyoruz bazen kaldıramıyoruz. Ama dualar eksik etmesinler. Her şeyimizi verdik, çalıştık. Daha iyi olacak inşallah" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler