Milli futbolcu Galatasaray'ı reddetti!

15.08.2024 - 12:17 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 12:23

Transfer haberleri. İspanya Ligi takımlarından Valencia forması giyen savunma futbolcusu Cenk Özkaçar, Galatasaray'dan transfer teklifi aldı. İşte milli futbolcunun kararı.

Milli futbolcu Galatasaray'ı reddetti!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında 16 Ağustos Cuma günü TÜMOSAN Konyaspor'a konuk olacak Galatasaray, kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray, Cenk Özkaçar ile ilgileniyor

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı takım, İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen savunma oyuncusu Cenk Özkaçar için teklif yaptığı belirtildi.

Teklifi reddetti

Haberde, 23 yaşındaki milli futbolcunun Türkiye'ye dönmeyi düşünmediği ve bu nedenle sarı-kırmızılı takımın teklifini reddettiği ifade edildi.

1 Temmuz 2023 tarihinde Lyon'dan Valencia'ya 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 3*0 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.

Valencia performansı

Valencia ile 46 karşılaşmaya çıkan milli futbolcu 2 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Cenk Özkaçar kariyerinde Karacabey Belediye, Altay, Lyon, OH Leuven ve Valencia formalarını giydi. Yıldız futbolcu A Milli Takım ile de 9 maça çıktı ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler