Milli futbolcu Getafe'de!

01.08.2020 - 13:05 | Son Güncellenme: 01.08.2020 - 13:11

Son dakika transfer haberleri: Valladolid ile kiralık sözleşmesi biten ve Villarreal'e dönen milli futbolcu Enes Ünal için Getafe düğmeye bastı. Enes Ünal ile ciddi şekilde ilgilenen Getafe bu transferde sona geldi. Peki Enes Ünal, Villereal'den ayrıldı mı, Getafe ile anlaştı mı? Enes Ünal'ın bonservisi ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Milli futbolcu Getafe'de!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Bursaspor altyapısında yetişen, 25 Ağustos 2013 tarihinde oynanan Bursaspor–Galatasaray maçında attığı golle adını duyuran ve 2015 yılında 4.4 milyon euro karşılığında Manchester City'ye giden sonrasında ise 2017'de 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Villareal'e transfer olan Enes kariyerine İspanya'da devam etme kararı aldı.

Getafe'nin Enes Ünal ve menajeri ile prensip anlaşmasına vardığı, Villereal ve Getafe arasında bonservis pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

İngiltere, Belçika, Hollanda ve İspanya'da oynadı!

2015 yılında 4.4 milyon euro karşılığında Manchester City'ye transfer olan Enes, beklediği forma şansını alamadı ve tecrübe kazanması için sürekli kiralandı. Sırasıyla Genk, NAC Breda, Twente'ye kiralanan Enes, 2017'de 14 milyon euro karşılığında La Liga ekibi Villareal'e transfer oldu. Villarreal Kulübü ile Mayıs 2017'de 5 sezonluk sözleşme imzalayan ve kiralık olarak ilk olarak Levante'de son iki sezon ise Valladolid'de forma giyen 23 yaşındaki Enes, gösterdiği performansla La Liga'da öne çıkan futbolculardan biri oldu.

35 maçta 6 gol

Enes, La Liga'da kalmasında önemli pay sahibi olduğu Valladolid'de 35 maçta forma giyip, 6 gol attı. Milli futbolcunun, Kral Kupası'nda da 2 golü bulunuyor.
 
Senin için hazırladığımız haberler