Antalyaspor ve Bodrumspor'un eski oyuncusu Harun Alpsoy, Schaffhausen'e Transfer Oldu

Orhan Gülek
02.01.2023 - 17:23 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 17:29

Grasshoppers'tan Antalyaspor'a oradan da Bodrumspor'a transfer olan Harun Alpsoy, İsviçre 2. Lig takımlarından FC Schaffhausen'in kadrosuna dahil oldu.

Antalyaspor ve Bodrumspor'un eski oyuncusu Harun Alpsoy, Schaffhausen'e Transfer Oldu

AJANSSPOR - HABER

Türkiye'de Antalyaspor, Altay ve son olarak Bodrumspor formalarını giyen Harun Alpsoy, 2016 yılında ayrıldığı İsviçre'ye geri döndü. 

İsviçre 2. Ligi'ne transfer oldu

Türkiye adına U19 Milli Takım formasını giyen ve bir dönem Ümit Milli Takım kadrosunda da yer alan Harun Alpsoy, İsviçre 2. Lig takımlarından FC Schaffhausen'e transfer oldu. 

Harun Alpsoy, Bodrumspor'a veda etmişti

2016 yılında Grasshoppers'tan ayrılarak Antalyaspor'a transfer olan genç futbolcu, son olarak olarak Bodrumspor forması giyerken, Ege ekibiyle geçtiğimiz haftalarda sözleşmesini fesih etmişti. 

İlgini Çekebilir
Bodrumspor, zirve yarışında "Ben de varım" dedi
Habere Git

Kulüp başkanı açıklama yaptı

Harun Alpsoy'un transferinin ardından açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Roli Klein, "Harun genç yaşta Süper Lig'de yeteneklerini kanıtladı ve şimdiden yurt dışında deneyim kazandı. Ayrıca kişisel düzeyde kadromuza çok uygun ve hemen yeni bir ivme kazandıracak" sözlerine yer verdi. 

Bodrumspor'da 1 maça çıktı

Uzun bir sakatlık döneminden geçen Harun Alpsoy, sezon başında transfer olduğu Bodrumspor'da sadece 1 maça çıkabildi. Türkiye Kupası'nda Altınordu ile oynanan maçta görev alan Harun Alpsoy, 25 dakika sahada kaldı. 

51 maçta Antalyaspor formasını giydi

Antalyaspor formasını 51 maçta terleyen Harun Alpsoy, 6 gol ve 2 asist üretti. Altay formasıyla ise 10 maçta skor katkısı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler