Milli futbolcudan çok konuşulan Fenerbahçe paylaşımı!

11.05.2021 - 17:59 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 18:16

Serie A takımlarından Sassuolo’nun formasını giyen Mert Müldür’ün, Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır’ın paylaşımına sarı-lacivert kalp bırakması taraftarları heyecanlandırdı.

Milli futbolcudan çok konuşulan Fenerbahçe paylaşımı!

AJANSSPOR-HABER

Kariyerine İtalyan ekibi Sassuolo'da devam eden Mert Müldür'ün sosyal medyada yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımına, sarı-lacivert kalple yanıt veren milli futbolcu transfer söylentilerini beraberinde getirdi. 

Milli Takım'ın son maçlardaki sağ beki

22 yaşındaki futbolcu sağ bek mevkiinde forma giyiyor. Mert, A Milli Takım’ın Norveç ve Letonya ile son maçlarında Nazım Sangare ve Kaan Ayhan’ın kadrodan çıkarılması üzerine sağ bek oynamıştı. 

Gökhan Gönül'ün yerine mi geliyor?

Sarı-lacivertliler ise bu sezon kadrosuna kattığı Gökhan Gönül'ün sözleşmesindeki uzatma opsiyonunu kullanmadı. Eğer bu transfer gerçekleşirse Fenerbahçe, Nazım Sangare’nin bulunduğu sağ bek pozisyonunu bir başka milli futbolcuyla takviye edecek.

Sassuolo'da 28 maça çıktı

2019 yılında Rapid Wien'den Sassuolo'ya 4,7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Mert Müldür, bu sezon 28 maçta 1710 dakika oynadı ve 1 asist yaptı. Avusturya’da yetişen gurbetçi bir oyuncu olan Mert’in kulübüyle 2024 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler