Newcastle United, Uğurcan Çakır İçin Kesenin Ağzını Açtı! 20 Milyon Euro | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
11.10.2022 - 08:58 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 09:09

Transfer haberleri... Premier Ligi takımlarından Newcastle United, Trabzonspor forması giyen Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Newcastle United, Uğurcan Çakır İçin Kesenin Ağzını Açtı! 20 Milyon Euro | Transfer Haberleri

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Newcastle United, milli kaleci için kalecisi kesenin ağzını açtı. 

Newcastle United'dan sezon sonu Uğurcan'a teklif

Sabah'ta yer alan habere göre; geçtiğimiz aylarda bordo-mavili takım ile sözleşme uzatan Uğurcan Çakır'ın peşine düşen İngiliz ekibi, sezon sonunda teklifte bulunacak.

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır'a flaş talip! Ocak ayında...
Habere Git

Kesenin ağzını açtılar

Milli kalecinin performansını yakından takip eden Siyah-beyazlı ekip, Türk yıldızı renklerine bağlamak için kesenin ağzını açtı.

20 milyon Euro

Piyasa değeri 15 milyon Euro olan 26 yaşındaki kaleci için en az 20 milyon Euro gelir hedefleyen Trabzonspor'un beklentilere uygun teklifin gelmesi durumunda satışa onay verecek.

Takımda kalmıştı

Bordo-mavili takımın en önemli isimlerinden olan Uğurcan Çakır'ın adı da sezon başında transfer dedikodularına karışmıştı. Milli kaleciye birçok takımın talip olduğu iddia edilmiş ancak transferde somut bir gelişme yaşanmamıştı.

Girona teklif yaptı

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde Ajansspor'dan özel olarak duyurduğumuz haberde, yaz döneminde Manchester City'nin sahibi City Group'un satın aldığı Girona, 26 yaşındaki kaleci için devreye girip 12 milyon Euro teklifte bulundu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 5 futbolcuyu bekliyor
Habere Git

Süre yetmedi, Trabzonspor'da kaldı

Ancak transferin kapanmasına kısa bir süre kalmasından dolayı tecrübeli file bekçisi Trabzonspor'da kaldı. Ayrıca Fransa'nın Rennes takımı, milli eldivenle ilgilendi fakat Alfred Gomis'i satamadığı için resmi bir adım atmadı.

Senin için hazırladığımız haberler