Andorra-İngiltere milli maçı öncesi statta yangın çıktı

08.10.2021 - 18:20 | Son Güncellenme: 08.10.2021 - 18:37

Dünya Kupası Elemeleri'nde İngiltere'yi konuk edecek Andorra'nın stadında yangın çıktı. Alevlere VAR monitörünün patlamasının neden olduğu öne sürüldü.

Andorra-İngiltere milli maçı öncesi statta yangın çıktı

AJANSSPOR-DIŞ HABER

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Andorra yarın İngiltere'yi konuk edecek. Karşılaşma öncesi yaşanan talihsiz bir olay korku yarattı. 

Andorra'nın stadında yangın

Avrupa'nın küçük ülkesinin maça ev sahipliği yapacakm Ulusal Stadı'nda yangın çıktı. Alevler kısa zamanda büyüdü ve sahayı tehdit etmeye başladı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

VAR monitörü alevlere teslim oldu

İlk belirlemelere göre VAR monitörünün patlamasının stadyumda yangına sebep olduğu ifade edildi. İngiliz basını, bu nedenle Ulusal Stadyum'dadaki VAR sisteminin kullanılamaz hle geldiğini duyurdu.

Andorra-İngiltere maçı VAR'sız mı oynanacak?

Fransız kadın hakem Stephanie Frappart'ın yöneteceği Andorra-İngiltere maçında VAR sisteminin yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca UEFA'nın karşılaşmayı Andorra'nın komşusu İspanya'ya alması da gündemde. 

Stat 3 bin 300 kişilik

I Grubu'nda bu maç öncesi İngiltere 16 puanla lider. Andorra'nın ise 6 karşılaşma sonunda puanı yok. Andorra'nın maçlarını oynadığı Ulusal Stadyum'un 3 bin 300 kişilik kapasigtesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler