Milli oyuncu Salih Özcan Borussia Dortmund'un transfer gündeminde

Feride Kara
04.05.2022 - 16:25 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 17:00

Geçtiğimiz günlerde milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Köln'lü Salih Özcan Bundesliga devi Borussia Dortmund'un transfer listesine girdi.

Milli oyuncu Salih Özcan Borussia Dortmund'un transfer gündeminde

Bu sezon en büyük yıldızı Erling Haaland'ı dev takımlara kaptırmamaya çalışan ve Bundesliga’da şampiyonluğu hedefleyen ancak bu hedefinin dışında kalan Borussia Dortmund Salih Özcan'ın transferi için istekli. 

Axel Witsel'in yerine Salih Özcan

Alman basınında çıkan haberlere göre; sezonun bitmesinin ardından Belçikalı oyuncusu Axel Witsel'in  takımdan ayrılacak olması Dortmund'u yeni oyuncu arayışlarına yöneltti. Köln'de forma giyen Milli futbolcu Salih Özcan, Axel Witsel’in yerine düşünülen isimlerin başında geliyor. 

Salih Özcan Türkiye'ye seçmişti

Borissia Dortmund'ta  Axel Witsel’in yerine Salih Özcan ile beraber düşünülen diğer isimler ise Konrad Laimer (RB Leipzig), Xaver Schlager (Wolfsburg), Florian Grillitsch (Hoffenheim) ve Ellyes Skhiri (Köln). Köln ile 2023 yılına kadar sözleşmesini uzatan Salih Özcan geçtiğimiz günlerde milli takım tercihini Almanya ile Türkiye arasında yapmış ve Türkiye'yi seçmişti. 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Senin için hazırladığımız haberler