Inter, Merih Demiral'ı Transfer Etmek İçin Kolları Sıvadı

Ali Bozkurt
29.03.2023 - 17:16 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 17:28

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, başarılı savunma oyuncusu Skriniar'ın takımdan ayrılması halinde milli oyuncumuz Merih Demiral'ı transfer listesine aldı.

Inter, Merih Demiral'ı Transfer Etmek İçin Kolları Sıvadı

AJANSSPOR HABER

Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İtalya Serie A ekiplerinden Inter, transfer listesine savunma oyuncusu Merih Demiral'ı aldı.  Detaylar...

Merih Demiral listede

 La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Inter, Milan Skriniar'ın takımdan ayrılması halinde Atalanta'dan Merih Demiral'ı transfer edecek.  25 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona erecek.

1 gole katkı sağladı

Merih Demiral, Serie A ekibi Atalanta ile bu sezon 22 karşılaşmada forma giydi. 25 yaşındaki savunma oyuncusu ligde oynadığı bu karşılaşmalarda 1 gol atma şansı elde etti. Demiral, bu golü ise 6. haftada Cremonese'ye son saniyede atarak takımına 1 puan getirmişti.

Hakan Çalhanoğlu forma giyiyor

Serie A ekibi Inter'de milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, forma giyiyor. Çalhanoğlu, 2021 yılında Milan'dan 35 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla Serie A'da 26 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 2 gol atarken 5 asist yapma başarısı elde etti.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral ve Koray Günter, Avrupa'nın zirvesinde
Habere Git

Milli takım kampı sona erdi

UEFA Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Ermenistan ve Hırvatistan ile karşılaşan milli takımımızda Hakan Çalhanoğlu ile Merih Demiral, kadroda yer aldı. Millerimiz Ermenistan'ı 2-1 mağlup ederken Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu.

Fransa iddiası

Inter'in 28 yaşındaki Slovak savunma oyuncusu Milan Skriniar'ın Fransa ekibi PSG ile görüşmeler yaptığı iddia ediliyor. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncunun bonservissiz şekilde Fransız devine katılacağı ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler