Milli oyuncudan transferde Galatasaray mesajı!

26.02.2021 - 10:04 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 13:13

Galatasaray haberleri... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray, İtalyan ekibi Sassuolo'da oynayan milli stoper Kaan Ayhan'ı istiyor. Kaan Ayhan, Galatasaray'la görüştü mü? Transferle ilgili son detaylar...

Milli oyuncudan transferde Galatasaray mesajı!

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İtalya'da Sassuolo forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan'ın transferi için düğmeye bastı. Kaan Ayhan, Fatih Terim'in listesinde en önde yer alan futbolculardan biri durumunda. Peki Kaan Ayhan, Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları için ne diyor? Detaylar haberde...

Kaan Ayhan da Galatasaray'a pozitif

Son dönemlerde Türkiye A Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimlerinden biri olan Galatasaray, yeni sezonda Kaan Ayhan'ı transfer etmek istiyor. 26 yaşındaki futbolcu da Galatasaray'a pozitif bakıyor.

Menajeri Galatasaray ile temas kurdu

Fanatik'te yer alan habere göre; Kaan Ayhan, menajeri aracılığıyla Galatasaray'la temas kurdu. Kaan Ayhan, "Kulüpler anlaşırsa ben Galatasaray için hazırım" ifadelerini kullandı.

Daha önce de gündeme gelmişti

Fortuna Düsseldorf'tan transfer olduğu Sassuolo'da son 4 lig maçında 2 dakika şans bulabilen Kaan Ayhan, daha önce de Galatasaray'ın gündemine gelmiş fakat; İtalyan ekibiyle uzlaşma sağlanamayınca görüşmeler rafa kaldırılmıştı.

Kaan Ayhan kimdir?

Milli futbolcu Kaan Ayhan, futbola Schalke altyapısında başladı. Schalke'nin alt yaş kategorilerinde forma giyen Ayhan, 2016 yılında Eintracht Frankfurt'a kiralandı.

6 ay Eintracht Frankfurt'ta kiralık olarak forma giyen Kaan Ayhan yaz transfer döneminde 500 bin Euro karşlığında Fortuna Düsseldorf'a geçti. 4 sezon Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan İtalyan ekibi Sassuolo'ya transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler