G.Saray Sofian Feghouli ve Mostafa Mohamed'in Sağlık Durumunu Açıkladı

Akın Ungan
31.03.2022 - 15:49 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 16:03

Galatasaray, Cezayir'de sakatlanan Sofian Feghouli ile Mısır'da sakatlanan Mostafa Mohamed'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

G.Saray Sofian Feghouli ve Mostafa Mohamed'in Sağlık Durumunu Açıkladı

Galatasaray, Süper Lig'de karşılaşacakları Fatih Karagümrük maçı öncesi yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam ederken, Milli takımlarından sakatlık problemi ile dönen oyuncular hakkında açıklama yaptı.

Feghouli'nin sol arka adelesinde yırtık

Cezayir Milli Takımı'ndan sakatlanarak dönüş yapan Sofian Feghouli hakkında yapılan açıklamada "Sofiane Feghouli’nin yapılan incelemesinde sol arka adalesinde ikinci derece zorlanma ve yırtık tespit edildi." ifadeleri yer aldı.

Mohamed'in sağ üst adelesinde kanama

Mısır Milli Takımı'ndan sakatlık problemiyle dönen Mostafa Mohamed için ise "Sağ üst adale ön grupta ağrı ve kanaması bulunan Mostafa Mohamed’in durumu yapılacak MR ve tetkikler sonrası netlik kazanacak." denildi. İki oyuncunun da tedavi işlemlerine başlandığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Ünal Aysal'ın desteklediği isim belli oldu!
Habere Git

Omar takımdan ayrı, Boey yarın dönecek

Tedavisi devam eden Omar Elabdellaoui, takımdan ayrı olarak, kendisi için hazırlanan bireysel program dahilinde çalışırken, karantina döneminin yarın tamamlanacağı Sacha Boey'in ise Türkiye'ye döneceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler